Őszintén vallott lánya haláláról Várkonyi András

halál gyász Várkonyi András Várkonyi Andrea (színésznő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi András megtörte a csendet és őszintén vallott arról, mit élt át tavasszal, lánya halálakor.

Alig több mint fél éve annak, hogy Várkonyi András lánya, Andrea 39 éves korában súlyos betegség következtében elhunyt. A megrendült színész a tragédiáról eddig szinte soha nem beszélt, most mégis megnyílt és a BEST magazinnak mesélt gyermeke utolsó napjairól.

Andika a karjaim közt ment el, akkor nem bírtam magammal. Csak öleltem és sírtam. Konzervatív típus vagyok, arra neveltek, hogy a férfinak nem szabad sírnia, fojtsa vissza, gyűrje magába a fájdalmát, legyen mindig intézkedésképes.”

A színésznek és feleségének muszáj volt összeszednie magát a tragédia után, de ma is összeszorul a szívük, ha ránéznek lányuk fotóira.

Az egyik legnehezebb feladat talán Andika lakásának kiürítése volt, amikor azon gondolkodtunk, mit őrizzünk meg emlékbe, és mi az, ami felesleges. A válogatás és a döntés rendkívül megviselte a feleségemmel a lelkünket. A nyaralónk és az otthonunk is tele van a fényképeivel, ott még az egykori szobája is megvan, nem nyúltunk hozzá. Úgy beszélünk róla, mintha még mindig itt lenne, mert valamilyen különleges módon velünk is van, és mert nekünk ez így jó.”

Keanu Reeves és Jessica Alba is látott már szellemethttp://www.life.hu/sztarok/20181213-keanu-reeves-es-jessica-alba-is-latott-mar-szellemet.htmlSokan hátborzongató, félelmetes élményként mesélnek egy-egy ilyen találkozásról, mások elfogadják a szellemek létezését, sőt, szívesen osztoznak velük az otthonukon. A sztárok között is van, aki így, van, aki úgy viszonyul a hívatlan látogatóhoz. Az biztos, hogy a nők sokkal nyitottabbak és fogékonyabbak a természetfeletti jelenségek befogadására, vagy a férfiak egyszerűen csak nem merik bevallani. Csupán egyetlen macsó sztár vállalta be, hogy elárulja, valójában ő is látott szellemet gyerekkorában. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Reni és Vivi hatalmas veszekedést produkáltakhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-valovilag-9-reni-es-vivi-hatalmas-veszekedest-produkaltak.htmlKrisztián hazugságvizsgálatra küldené villabeli kedvesét, Vivient. Arra kíváncsi, vajon a lány szerelmes-e belé, és volt-e valami közte Csokival. Enne kapcsán robbant ki a ValóVilág 9 történetének egyik legnagyobb veszekedése. TV + Sztárok--Gombos Edina és férje, Alberto 14. házassági évfordulóját ünneplihttp://www.life.hu/sztarok/20181214-gombos-edina-es-ferje-alberto-14-hazassagi-evfordulojat-unnepli.htmlTizennegyedik házassági évfordulóját ünnepli Gombos Edina és férje, Alberto. TV + SztárokOrigoErdei Zsolt meg akarta védeni a családját a botránytólhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-erdei-zsolt-meg-akarta-vedeni-csaladjat-a-botranytol.htmlNehéz időszakon van túl Erdei Zsolt. Az ökölvívó-szövetségben kialakult botránytól igyekezett megvédeni a családját. TV + SztárokOrigoMádai Vivien lehet Liptai Claudia utódahttp://www.life.hu/sztarok/20181213-madai-vivien-lehet-liptai-claudia-utoda.htmlLiptai Claudia távozásával nagy feladat hárul a TV2-re: egy igazán ütős női műsorvezetőt kell találniuk. TV + SztárokOrigoA kommentelők szerint Meghan hercegné direkt tartja kezeit terhes pocakjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-a-kommentelok-szerint-meghan-hercegne-direkt-tartja-kezeit-terhes-pocakjan.htmlA várandós Meghan hercegné sem menekül a rosszindulatú kommentelőktől, akik most terhes pocakja miatt támadják. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.