Őszintén vallott lánya haláláról Várkonyi András

halál gyász Várkonyi András Várkonyi Andrea (színésznő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi András megtörte a csendet és őszintén vallott arról, mit élt át tavasszal, lánya halálakor.

Alig több mint fél éve annak, hogy Várkonyi András lánya, Andrea 39 éves korában súlyos betegség következtében elhunyt. A megrendült színész a tragédiáról eddig szinte soha nem beszélt, most mégis megnyílt és a BEST magazinnak mesélt gyermeke utolsó napjairól.

Andika a karjaim közt ment el, akkor nem bírtam magammal. Csak öleltem és sírtam. Konzervatív típus vagyok, arra neveltek, hogy a férfinak nem szabad sírnia, fojtsa vissza, gyűrje magába a fájdalmát, legyen mindig intézkedésképes.”

A színésznek és feleségének muszáj volt összeszednie magát a tragédia után, de ma is összeszorul a szívük, ha ránéznek lányuk fotóira.

Az egyik legnehezebb feladat talán Andika lakásának kiürítése volt, amikor azon gondolkodtunk, mit őrizzünk meg emlékbe, és mi az, ami felesleges. A válogatás és a döntés rendkívül megviselte a feleségemmel a lelkünket. A nyaralónk és az otthonunk is tele van a fényképeivel, ott még az egykori szobája is megvan, nem nyúltunk hozzá. Úgy beszélünk róla, mintha még mindig itt lenne, mert valamilyen különleges módon velünk is van, és mert nekünk ez így jó.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.