Eliza Dushku majdnem 3 milliárdos kártérítést kapott szexista megjegyzések miatt

Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP -
kártérítés szexista megjegyzés Eliza Dushku Michael Weatherly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bull című jogi sorozatban kapott epizódszerepeket Eliza Dushku. Ebben a sorozatban játszik az NCIS-ből ismert Michael Weatherly is, aki állítólag számos szexista megjegyzést sütött el a színésznő jelenlétében. Dushku nem kapott több szerepet, de majdnem 3 milliárdos kártérítést igen. 

Az NCIS című krimisorozatból ismert Michael Weatherly állítólag számos szexista megjegyzést sütött el új sorozatának, a Bullnak a forgatása közben az epizódszereplő Eliza Dushku jelenlétében.

Dushku panaszt tett kollégájára Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Szó volt róla, hogy a színésznő további szerepet is kap a sorozatban, ám miután panaszt tett színésztársára, erre nem került sor. Azt nem tudni, hogy a két dolog között lehet-e összefüggés. Mindenesetre az igaz, hogy a napokban Michael Weatherly bocsánatot kért, és állítása szerint nem gyakorolt nyomást a stúdióra - írja a Variety.

Michael Weatherly bocsánatot kért Forrás: AFP/Getty Images/Eugene Gologursky

Azt is tudni lehet, hogy Dushku 9,5 millió dolláros, azaz majdnem 3 milliárd forintnak megfelelő kártérítést kapott, amely tartalmazza azt az összeget is, amelyhez akkor jutott volna, ha további szerepet kap a sorozatban.

Tolvai Reni Csepregi Évával lép majd fel a Sztárban sztár című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-tolvai-reni-csepregi-evaval-lep-majd-fel-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlÚjabb megméretésre készül a Sztárban sztár című műsor színpadán Tolvai Renáta. Azt is megmutatta, hogy ebben ki lesz a partnere. TV + SztárokOrigoEzért tűnt el a képernyőről Palik Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-ezert-tunt-el-a-kepernyorol-palik-laszlo.htmlPalik László elárulta, miért is döntött úgy nyolc éve, hogy eltűnik a képernyőről. TV + SztárokOrigoIdén már biztosan nem látogat haza Németországból Istenes Bence és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20181215-iden-mar-biztosan-nem-latogat-haza-nemetorszagbol-istenes-bence-es-csaladja.htmlIstene Bence és családja idén már biztosan nem látogat haza Magyarországra. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó mindent tisztázni szeretne maga körül, változtat az életénhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-keresztes-ildiko-mindent-tisztazni-szeretne-maga-korul-valtoztat-az-eletet.htmlMost már csak azokat a személyeket szeretné a környezetében tudni Keresztes Ildikó énekesnő, akik méltóak erre. Úgy érzi, változtatnia kell az életén, szeretné jól érezni magát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVajna Timi Aspenből posztolt magáról félpucér képekethttp://www.life.hu/sztarok/20181215-vajna-timi-aspenbol-posztolt-magarol-felpucer-kepeket.htmlVajna Timi épp Aspenben pucérkodik, a közösségi oldalán fotókat is megosztott róla. TV + SztárokOrigoEgyik fotója miatt beszólt egy tinilány Risztov Éva olimpiai bajnoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-egyik-fotoja-miatt-szolt-be-egy-tinilany-risztov-eva-olimpiai-bajnoknak.htmlEgy 10 éves lány szólt be Risztov Éva olimpiai bajnok úszónőnek, amikor egy úszás utáni fotót töltött fel az Instagram-oldalára. Most elmondta a megdöbbentő esetet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.