Interjú az X-Faktor nyerteseivel, az USNK tagjaival

Forrás: RTL Klub -
nyertes X-Faktor interjú USNK
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kolozsvári rapbanda, az USNK nyerte a 2018-as X-Faktort. ByeAlex mentoráltjai maguk sem gondolták, hogy ez lehetséges, és csak az utolsó pillanatban, annak kimondásakor hitték el, hogy megnyerhetik a versenyt. A finálé után többek közt arról is meséltek nekünk, mire költik a 12 milliót, valamint milyen tervekkel haladnak tovább.

X-Faktor: az USNK nyerte a tehetségkutatóthttp://www.life.hu/sztarok/20181216-xfaktor-az-usnk-byealex-mentoraltjai-nyertek.htmlAz X-Faktor 2018-as évadának győztese a USNK lett. A versenyzőknek öt héten át tartó kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltjai szerezték meg a végső győzelmet. TV + SztárokOrigoEgy plakát miatt háborognak Somló Tamás rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20181215-egy-plakat-miatt-haborognak-somlo-tamas-rajongoi.htmlSomló Tamás rajongói az Omega együttes új plakátja miatt háborognak. TV + Sztárok--Így élte meg édesapja súlyos balesetét Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20181215-igy-elte-meg-edesapja-sulyos-balesetet-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlTarján Zsófi elárulta, mennyire rosszul viselte, amikor az édesapja pár éve balesetet szenvedett. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara és Kim Kardashian is szerepel 2018 legszexibb Insta-fotóinhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-palvin-barbara-es-kim-kardashian-is-szerepel-2018-legszexibb-instafotoin.htmlMi a közös Irina Shaykben, Palvin Barbarában és Kim Kardashianban? Természetesen az, hogy mindannyian rendkívüli idomokkal rendelkeznek, ezeket pedig időről időre meg is mutatják a közösségi oldaluk követőinek. Most összeszedtük, melyek voltak 2018 legszexibb Insta-fotói. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa ezért nem fog karácsonyoznihttp://www.life.hu/sztarok/20181215-koholak-alexa-ezert-nem-fog-karacsonyozni-csak-show-es-mas-semmi.htmlKoholák Alexa a Csak show és más semmiben való szereplése apropóján adott interjút a Life.hu-nak. Elmesélte, mit nem csinálna soha többé, és azt is elárulta, miért nem karácsonyozik. TV + SztárokOrigoTolvai Reni Csepregi Évával lép majd fel a Sztárban sztár című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-tolvai-reni-csepregi-evaval-lep-majd-fel-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlÚjabb megméretésre készül a Sztárban sztár című műsor színpadán Tolvai Renáta. Azt is megmutatta, hogy ebben ki lesz a partnere. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.