X-Faktor: Radics Gigi égi jelet kapott, tudta, ki fog nyerni

Forrás: RTL Klub -
nyertes X-Faktor twerk fenék Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi "munka nélkül" ült az X-Faktor fináléjában, nem jutott a döntőbe egy mentoráltja sem. Azt azonban elárulta, hogy tudta, ki fog nyerni, hiszen égi jelet kapott. Az interjúban a múlt heti twerkelés és a feneke mérete is szóba jött.

X-Faktor: ByeAlex elmondta, miért nyert az USNKhttp://www.life.hu/sztarok/20181216-xfaktor-byealex-elmondta-miert-nyert-az-usnk.htmlByeAlex lett a 2018-as X-Faktor győztes mentora: történelmet írt, hiszen korábban még sosem fordult az elő, hogy a fináléba két csapat is bejusson. Az USNK nyert, Alex pedig elmondta, szerinte miért győzedelmeskedtek raperek. TV + SztárokOrigoOrvosi felügyelettel dolgozott az X-Faktor alatt Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20181216-orvosi-felugyelettel-dolgozott-az-xfaktor-alatt-kiss-ramona.htmlAz X-Faktor műsorvezetője, Kiss Ramóna az élő show alatt orvosi felügyelet mellett dolgozott. Ramival a műsorvezetésről és a hogylétéről beszélgettünk, és arról is kérdeztük, hogyan készül a karácsonyra.TV + Sztárok--X-Faktor: állást kell keresnie 2018 legjobb női hangjának, Tamáska Gabriellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181216-xfaktor-allast-kell-keresnie-2018-legjobb-noi-hangjanak-tamaska-gabriellanak.htmlGáspár Laci mentoráltja, Tamáska Gabi lett a 2018-as év női hangja az X-Faktorban. Gabi a további terveiről mesélt, valamint azt is elemezgette, vajon ha kommunikatívabb lett volna a műsorban, könnyebben befogadják-e őt a nézők.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Reni Greg szájába akarta tömni a melleit - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181216-valovilag-9-reni-greg-szajaba-akarta-tomni-melleit-video-18.htmlReni szerint remekül állna neki a műmell, bár elégedett a keblei formájával - elemezte a játékos a ValóVilág 9 villájában. Majd pár perccel ez után Greg szájában akarta tenni a melleit. TV + Sztárok--Elképesztő, ahogy 13 éves korában Kim Kardashian kinézetthttp://www.life.hu/sztarok/20181216-kim-kardashian-mar-13-evesen-is-sokkal-idosebbnek-latszott-a-koranal.htmlKim Kardashian egy 1996-ban készült fotót osztott meg magáról az Instagramon. A követői ledöbbentek. TV + SztárokSzinetár Dórát csalók vették célba, a közösségi oldalán figyelmeztet másokathttp://www.life.hu/sztarok/20181216-szinetar-dorat-csalok-vettek-celba-kozossegi-oldalan-figyelmeztet-masokat.htmlA Nemzeti Adó- és Vámhivatal nevében csalók környékezték meg Szinetár Dórát. Levelüket a közösségi oldalán tette közzé, hogy másokat is figyelmeztessen. TV + SztárokOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.