Sztárban Sztár: Majka kiakadt, amiért Völgyesi Gabi csak harmadik lett

Sztárban sztár Völgyesi Gabi Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nem tudta magában tartani a véleményét, amikor kiderült, hogy Völgyesi Gabi harmadik lett a Sztárban Sztár versenyében. 

A Sztárban Sztár Freddie győzelmével zárult, így hiába volt négy nő a döntőben, ismét férfi nyerte a legsokoldalúbb előadónak járó díjat. A negyedik helyezett Tolvai Reni lett, a harmadik pedig Völgyesi Gabi. Majka finoman szólva sem értett egyet a nézők szavazataival, és amikor kiderült, hogy Gabi csak harmadik lett, Majka fejcsóválva megkérdezte zsűritársát: „Mit néznek ezek, b***dmeg, a tévében?” Persze valószínűleg nem tervezte, hogy ezt hallani fogják a nézők.

Hosszú Katinka lett az év női úszója a FINA-nálhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-hosszu-katinka-lett-az-ev-noi-uszoja-a-finanal.htmlHosszú Katinka lett az év női úszója a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetségnél (FINA). TV + Sztárok--Sztárban sztár: Majka, Papp Szabi és Stohl András elestek a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sztarban-sztar-majka-papp-szabi-es-stohl-andras-elestek-a-szinpadon.htmlHatalmas pofára eséssel indult a Sztárban sztár utolsó adása: Majka, Papp Szabi és Stohl András zakóztak. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Adri nyerte a párbajt, Krisztián kiesetthttp://www.life.hu/sztarok/20181217-valovilag-9-vv-adri-nyerte-a-parbajt-krisztian-kiesett.htmlMagára tetette a jeleket VV Krisztián, úgy tűnt, biztos benne, hogy ő tér vissza a villába a párbaj után. VV Adrit hívta ki, ám végül a lányt szavazták vissza a nézők. TV + Sztárok--Nem tudták eloltani a tüzet a Sztárban Sztár stúdiójában, tűzoltót hívtakhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-nem-tudtak-eloltani-a-tuzet-a-sztarban-sztar-studiojaban-tuzoltot-hivtak.htmlVölgyesi Gabi produkciója után az egyik tüzes látványelem nem aludt ki, félő volt, hogy valami baj lesz. Tűzoltóknak kellett közbeavatkozni. TV + Sztárok--Sári Évi lett a második a Sztárban Sztár hatodik szériájának döntőjében: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sari-evi-lett-a-masodik-a-sztarban-sztar-hatodik-szeriajanak-dontojebenvideo.htmlMinden zsűritag Sári Évit akarta győztesnek a Sztárban sztárban, mégis Freddie győzött. TV + SztárokOrigoX-Faktor: ezért üzent a Stolen Beat élő adásban Schobert Laránakhttp://www.life.hu/sztarok/20181216-ezert-uzent-a-stolen-beat-elo-adasban-schobert-laranak.htmlAz X-Faktor idei második helyezettje a Stolen Beat lett. ByeAlex csapata élő adásban üzent Schobert Norbi lányának, Larának, de nem is akármiért. A csapat énekese, Buzás Bence elmondta, miért kellett bemondania az üzenetét, valamint azt is elárulta, mit gondol a második helyezésükről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.