Megszólalt a válásával kapcsolatban Hujber Feri

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc válás színész Tölgyesi-Khel Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 év házasság után elvált Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia. A hírt az UFO egykori énekesnője jelentette be Facebook-oldalán – írja a Blikk.

Hujber és Cynthia másfél éve költöztek külön, a bíróság pedig a napokban hivatalosan is elválasztotta őket. Cynthia azt írta közösségi oldalán, hogy a másfél éve húzódó procedúra lezárása karácsonyi ajándék mindkettejük számára. A Blikknek szűkszavúan csak annyit nyilatkozott, hogy valóban vége a hásasságuknak.

Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia Forrás: TV2

A pár egyik ismerőse arról számolt be a lapnak, hogy az asszony valóban megkönnyebbült, hogy kimondták a válást: „Szimbolikus jelentéssel bírt, hogy a bíróság elválasztotta őt Feritől, most végre ismét önmaga lett. Már régóta nem akart azzal szerepelni, hogy ő a színész Hujber felesége. Lelki megnyugvást jelent neki, hogy az idei karácsonyt úgy tudja együtt tölteni új párjával, hogy már nem házas. Boldogok, jól megvannak, a férfi pedig remekül kijön a gyerekekkel. Mindenben sikerült megegyezniük. Feri egy időben külföldön próbált szerencsét, ám nemrégiben visszaköltözött, hogy közelebb lehessen a gyermekeihez. Bár nincs senkije, jól érzi magát a bőrében. Minden erejével a munkára koncentrál” – mondta a bennfentes.

Hujber a Borsnak így nyilatkozott a válásáról: „Tizenöt év az akkor is tizenöt év. Gyönyörű volt. Egész biztos vagyok benne, hogy Magyarországon az emberek kilencven százalékának nincs tizenöt éves kapcsolata. Házassága pedig végképp nem. Mindenkinek köszönöm az érdeklődést, minden a legnagyobb rendben van mindannyiunk életében.”

Mellimplantátumai miatt lett beteg Karissa Pukas YouTube-sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-mellimplantatumai-miatt-lett-beteg-karissa-pukas-youtube-sztar.html Alig múlt 20 éves, amikor Karissa Pukas úgy döntött, mellimplantátumokat tetet be, hogy B kosarát nagyobbra cserélje. A műtét után nem sokkal kezdte magát rosszul érezni, szinte azonnal tudta, hogy a plasztikai beavatkozás során történt valami hiba. Az orvosok azonban nem akartak hinni neki. TV + Sztárok--Mariah Carey hatalmas dekoltázzsal várja a karácsonythttp://www.life.hu/sztarok/20181217-mariah-carey-hatalmas-dekoltazzsal-varja-a-karacsonyt.htmlMeglehetősen szexi képpel rukkolt elő Instagram-oldalán Mariah Carey énekesnő. Szinte semmi más egyébre nem lehet figyelni, csakis a dekoltázsára. TV + Sztárok--Vajna Tímea meztelenkedős képei alá kommentelt az édesanyja (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181217-vajna-timea-meztelenkedos-kepei-ala-kommentelt-edesanyja.htmlVajna Tímea Aspenben dobta le magáról a textilt, amit anyukája nem hagyott szó nélkül. TV + SztárokOrigoEpres Panni beismerte, hogy szokott féltékeny lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181217-epres-panni-beismerte-hogy-szokott-feltekeny-lenni.html2003-ban talált egymásra ismét Benedek Tibor és Epres Panni. Házasságuk erős lábakon áll, két közös gyermekük van, a modell azonban beismerte: szokott féltékeny lenni. TV + SztárokOrigoSzabó Dóri szexi sportmelltartóban ment edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20181217-szabo-dori-szexi-sportmelltartoban-ment-edzeni.htmlMeglehetősen szexi képet tett közzé Instagram-oldalán Szabó Dóri, a Mokka műsorvezetője. Edzés közben villantotta meg dekoltázsát. TV + Sztárok--Íme néhány erotikával fűszerezett sorozat a hosszú téli estékrehttp://www.life.hu/sztarok/20181217-ime-nehany-erotikaval-fuszerezett-sorozat-a-hosszu-teli-estekre.htmlJó dolog bekuckózni a hosszú téli estéken a takaró alatt. Ha szeretnéd egy kicsit feldobni a hangulatot és másra is vágysz a karácsonyi filmeken kívül, nézz néhány erotikával fűszerezett sorozatot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.