Ilyen volt Liptai Claudia utolsó munkanapja a TV2-nél

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
búcsú műsorvezető szerződés Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia elárulta, mit érzett akkor, amikor vasárnap elbúcsúzott a TV2-től.

Mint ahogyan arról már a Life.hu is beszámolt, 17 év után nem hosszabbította meg szerződését a TV2-vel Liptai Claudia. A csinos műsorvezetőnek vasárnap volt az utolsó munkanapja a csatornánál, a Sztárban Sztár fináléja után elköszönt kollégáitól.

A Borsnak most elárulta, valójában egyáltalán nem rázta meg a búcsú.

Furcsa módon az utolsó napom semmiben nem tért el az azt megelőző több tízezertől. Élveztem a szereplést és kellemesen elfáradtam. Ennyi. Az igazság az, hogy már jó két hete kiderült, nem hosszabbítom meg a szerződésem a csatornával, ezért, ha úgy tetszik, lecsengett bennem is és a közönségben is ez a téma. Hozzáteszem, úgy sajnálkoznak az emberek a hír hallatán, mintha azt mondtam volna, hogy többé nem tűnök fel a képernyőn, egy másik bolygóra költöztem. Pedig erről egyáltalán nincs szó.”

Liptai Claudia nem érzékenyült el a búcsúzáskor Forrás: Instagram/Liptai Claudia
Mádai Vivien búcsút vett a nézőktől: idén már nem dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-madai-vivien-bucsut-vett-a-nezoktol-iden-mar-nem-dolgozik.htmlMádai Vivien elbúcsúzott a TV2 nézőitől: ezzel a fotóval köszönt el a Mokkától, idén ugyanis már nem dolgozik. TV + Sztárok--Palvin Barbi fehérneműs fotóval tudatta, hogy Magyarországon karácsonyozikhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-palvin-barbi-fehernemus-fotoval-tudatta-hogy-magyarorszagon-karacsonyozik.htmlPalvin Barbi itthon tölti a karácsonyt, ezt egy dögös, fehérneműs fotóval tudatta a rajongóival. TV + Sztárok--Megszólalt a válásával kapcsolatban Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20181218-hivatalosan-is-vege-hujber-feri-hazassaganak.html15 év házasság után elvált Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia. A hírt az UFO egykori édekesnője jelentette be Facebook oldalán - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoSzabó Dóri szexi sportmelltartóban ment edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20181217-szabo-dori-szexi-sportmelltartoban-ment-edzeni.htmlMeglehetősen szexi képet tett közzé Instagram-oldalán Szabó Dóri, a Mokka műsorvezetője. Edzés közben villantotta meg dekoltázsát. TV + Sztárok--ValóVilág 9: szerelmi vallomással búcsúzott Krisztián Vivientőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-valovilag-9-szerelmi-vallomassal-bucsuzott-krisztian-vivientol.htmlÚgy gondolta VV Krisztián, hogy biztosra megy, ha VV Adrit hívja ki párbajozni. Mégis a férfinek kellett elhagynia a ValóVilág 9 villáját. Az utolsó percekben villabeli kedvesétől, Vivientől búcsúzott egy szerelmi vallomással. TV + Sztárok--Harvey Weinstein azzal dicsekedett, hogy lefeküdt Jennifer Lawrence-szelhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-harvey-weinstein-azzal-dicsekedett-hogy-lefekudt-jennifer-lawrence-szel.htmlEgy színésznő azt állítja, Harvey Weinstein többször is zaklatta őt, egy alkalommal például bement hozzá, miközben a nő a mosdóban volt és önkielégítést végzett előtte. A producer állítólag azzal is dicsekedett, hogy lefeküdt Jennifer Lawrence-szel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.