Kitálalt Woody Allen egykori szeretője

Forrás: WireImage for Hollywood Reporter/2002 WireImage.com/Amy Graves -
Woody Allen vallomás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitálalt Woody Allen egykori szeretője. Babi Christina Engelhardt őszintén vallott szexuális kapcsolatukról.

A The Hollywood Reporternek interjút adott Woody Allen egykori szeretője, Babi Christina Engelhardt. A modell mindössze 16 éves volt, amikor megadta a telefonszámát az akkor 41 esztendős rendezőnek. Hamar szerelembe estek és szeretők lettek.

Egy év múlva azonban a kapcsolatuk fordulatot vett, Allen bemutatta kedvesét több gyönyörű nőnek, akikkel többször kipróbálták az édeshármast.

Babi Christina Engelhardt nyolc évig volt Woody Allen szeretője Forrás: WireImage for Hollywood Reporter/2002 WireImage.com/Amy Graves

Négy év múlva összeismertette Mia Farrow-val is, akit a barátnőjeként aposztrofált. Vele is többször együtt voltak hármasban, ám ekkor már Babi Christina kezdte rosszul érezni magát. Sokáig nem mert szakítani, de végül mégis megtette.

Egyszerűen megrémített, hogy nélküle kell folytatnom az életemet. Tudtam, hogy ezt kellene tennem, de sokáig képtelen voltam rá” – nyilatkozta a nő, aki hozzátette, összességben nem bánta meg a nyolc évig tartó kapcsolatot, hiszen enélkül ma biztosan más ember lenne.

Brooklyn Beckham megmutatta új barátnőjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-brooklyn-beckham-megmutatta-uj-baratnojet.htmlBrooklyn Beckham végre mindenkinek megmutatta új barátnőjét: íme, Hana Cross. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Csoki összeomlott, fontolgatja, hogy a feladja a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20181218-valovilag-9-csoki-osszeomlott-fontolgatja-hogy-a-feladja-a-jatekot.htmlEgyre csak telnek a napok a ValóVilág 9 valóságshow-ján, ezt pedig Csoki kissé nehezen viseli. Hiányzik a megszokott élete, megfordult a fejében, hogy feladja a játékot. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea boldogságot kíván Bochkor Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-varkonyi-andrea-boldogsagot-kivan-bochkor-gabornak.htmlVárkonyi Andrea elárulta, mit kíván Bochkor Gábornak: reméli, megtalálja majd a boldogságát. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoGáspár Laci Instagramját fekáliával árasztották el a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-gaspar-laci-instagramjat-fekaliaval-arasztottak-el-a-rajongok.htmlEdzés közben posztolt fotót Gáspár Laci énekes. Rajongói azonban úgy vélték, hogy a nagy erőlködésben biztos gondjai akadtak. Kaki emojikkal árasztották el a posztot. TV + SztárokOrigoMeghan Markle apja Erzsébet királynőtől vár megoldást a problémáikrahttp://www.life.hu/sztarok/20181218-meghan-markle-apja-erzsebet-kiralynotol-var-megoldast-a-problemaikra.htmlKöztudott, hogy Meghan Markle és apja között nem felhőtlen a kapcsolat, és habár Thomas Markle azt hangoztatja, szeretné megoldani a gondokat, nem segít, hogy folyton a médiához fordul. TV + Sztárok--Mellimplantátumai miatt lett beteg Karissa Pukas YouTube-sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-mellimplantatumai-miatt-lett-beteg-karissa-pukas-youtube-sztar.html Alig múlt 20 éves, amikor Karissa Pukas úgy döntött, mellimplantátumokat tetet be, hogy B kosarát nagyobbra cserélje. A műtét után nem sokkal kezdte magát rosszul érezni, szinte azonnal tudta, hogy a plasztikai beavatkozás során történt valami hiba. Az orvosok azonban nem akartak hinni neki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.