Mádai Vivien búcsút vett a nézőktől: idén már nem dolgozik

TV2 Mokka Mádai Vivien néző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien elbúcsúzott a TV2 nézőitől: ezzel a fotóval köszönt el a Mokkától, idén ugyanis már nem dolgozik. 

Mádai Vivien reggelente a Mokkában köszöntötte a nézőket, de most búcsút vett tőlük. Természetesen nem azért, mert távozik, hanem azért, mert idén már nem dolgozik. A műsorvezető Instagram-oldalán egy Istenes Lászlóval közös fotóval köszönt el. „Nekem az év utolsó munkanapja. Idén is imádtam minden percét, jövőre találkozunk!” – írta Vivi.

Mádai Vivien búcsút vett a nézőktől Forrás: TV2
Megszólalt a válásával kapcsolatban Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20181218-hivatalosan-is-vege-hujber-feri-hazassaganak.html15 év házasság után elvált Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia. A hírt az UFO egykori édekesnője jelentette be Facebook oldalán - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoVajna Tímea meztelenkedős képei alá kommentelt az édesanyja (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181217-vajna-timea-meztelenkedos-kepei-ala-kommentelt-edesanyja.htmlVajna Tímea Aspenben dobta le magáról a textilt, amit anyukája nem hagyott szó nélkül. TV + SztárokOrigoEpres Panni beismerte, hogy szokott féltékeny lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181217-epres-panni-beismerte-hogy-szokott-feltekeny-lenni.html2003-ban talált egymásra ismét Benedek Tibor és Epres Panni. Házasságuk erős lábakon áll, két közös gyermekük van, a modell azonban beismerte: szokott féltékeny lenni. TV + SztárokOrigoSzabó Dóri szexi sportmelltartóban ment edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20181217-szabo-dori-szexi-sportmelltartoban-ment-edzeni.htmlMeglehetősen szexi képet tett közzé Instagram-oldalán Szabó Dóri, a Mokka műsorvezetője. Edzés közben villantotta meg dekoltázsát. TV + Sztárok--Mellimplantátumai miatt lett beteg Karissa Pukas YouTube-sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-mellimplantatumai-miatt-lett-beteg-karissa-pukas-youtube-sztar.html Alig múlt 20 éves, amikor Karissa Pukas úgy döntött, mellimplantátumokat tetet be, hogy B kosarát nagyobbra cserélje. A műtét után nem sokkal kezdte magát rosszul érezni, szinte azonnal tudta, hogy a plasztikai beavatkozás során történt valami hiba. Az orvosok azonban nem akartak hinni neki. TV + Sztárok--Mariah Carey hatalmas dekoltázzsal várja a karácsonythttp://www.life.hu/sztarok/20181217-mariah-carey-hatalmas-dekoltazzsal-varja-a-karacsonyt.htmlMeglehetősen szexi képpel rukkolt elő Instagram-oldalán Mariah Carey énekesnő. Szinte semmi más egyébre nem lehet figyelni, csakis a dekoltázsára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.