Pénzesőt zúdított a hongkongi járókelőkre egy férfi

pénz tömeg hisztéria pénzeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodával határos, hogy senki sem sérült meg akkor, amikor egy fiatal milliárdos, Wong Ching pénzesőt zúdított Hongkong egyik forgalmas kereszteződésében a járókelőkre. Mint mondta: nem ez volt az utolsó ilyen akciója. 

A szegényeken akart segíteni, ezért Hongkong egyik forgalmas kereszteződésében pénzesőt zúdított a járókelőkre a fiatal milliárdos, Wong Ching. A férfi azt is elárulta, hogy nem ez volt az utolsó ilyen akciója – írja az Scmp.com.

Az akciót természetesen videóra is vették. Ching egy beszédet is tartott a pénzeső előtt, majd a tetőről hullani kezdtek a hongkongi százdollárosok. A rendőrök figyelmeztették az embereket, hogy ne szedjék fel őket, ám ez sokakat nem akadályozott meg. A rend őrei nagyjából 500 hongkongi dollárnak megfelelő összeget gyűjtöttek össze.

Csoda, hogy nem tört ki tömeghisztéria, és senki nem sérült meg. Ettől függetlenül még megbírságolhatják a férfit a közrend megzavarásáért.

Dunába zuhant autójával és meghalt Anca Pop román énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-dunaba-zuhant-autojaval-es-meghalt-anca-pop-roman-enekesno.htmlAutóbaleset következtében 33 éves korában életét vesztette Anca Pop román popénekesnő. TV + Sztárok--Sandra Bullock akár 20 évet is letagadhatna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-sandra-bullock-akar-20-eves-is-letagadhatna.htmlNem tudjuk, mit csinált magával Sandra Bullock, de varázslatosan néz ki. A színésznő arca olyan sima, mint 20 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Így nézett ki Amy Winehouse utolsó, belgrádi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-igy-nezett-ki-amy-winehouse-utolso-belgradi-koncertjen.htmlDorg- és alkoholfüggőségben szenvedett a 2011-ben elhunyt énekesnő, Amy Winehouse. Utolsó koncertjén már főként a vokál énekelt helyette. TV + Sztárok--Brooklyn Beckham megmutatta új barátnőjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-brooklyn-beckham-megmutatta-uj-baratnojet.htmlBrooklyn Beckham végre mindenkinek megmutatta új barátnőjét: íme, Hana Cross. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Csoki összeomlott, fontolgatja, hogy a feladja a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20181218-valovilag-9-csoki-osszeomlott-fontolgatja-hogy-a-feladja-a-jatekot.htmlEgyre csak telnek a napok a ValóVilág 9 valóságshow-ján, ezt pedig Csoki kissé nehezen viseli. Hiányzik a megszokott élete, megfordult a fejében, hogy feladja a játékot. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea boldogságot kíván Bochkor Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-varkonyi-andrea-boldogsagot-kivan-bochkor-gabornak.htmlVárkonyi Andrea elárulta, mit kíván Bochkor Gábornak: reméli, megtalálja majd a boldogságát. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.