Versenytilalmi kikötés miatt fél évre eltűnhet a képernyőről Liptai Claudia

tévézés versenytilalmi megállapodás szerződés Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Liptai Claudia TV2-s szerződésében volt egy olyan versenytilalmi kikötés, amely szerint távozása esetén fél évig nem vállalhat el tévés munkát a konkurenciánál.

Vasárnap 17 év miután elköszönt a TV2-től Liptai Claudia. A műsorvezető elárulta, a búcsú nem azt jelenti, hogy végleg abbahagyja a tévézést, sőt nem tartja kizártnak, hogy hamarosan visszatér majd.

A Bors úgy tudja, Liptai szerződésében volt egy olyan pont, miszerint ha elköszön a csatornától, fél évig nem mehet a konkurenciához, hat hónap elteltével azonban bármikor igent mondhat egy felkérésre.

A népszerűségéből kiindulva szinte biztosra vesszük, hogy elhalmozzák majd ajánlatokkal.

Liptai Claudia fél évre eltűnhet a képernyőről Forrás: TV2
Futás közben holttestre bukkant Száraz Déneshttp://www.life.hu/sztarok/20181218-futas-kozben-holttestre-bukkant-szaraz-denes.htmlSokkoló élményben volt része Száraz Dénesnek nemrég: futás közben talált egy hullát. TV + SztárokOrigoPénzesőt zúdított a hongkongi járókelőkre egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20181218-penzesot-zuditott-a-hongkongi-jarokelokre-egy-ferfi.htmlA csodával határos, hogy senki sem sérült meg akkor, amikor egy fiatal milliárdos, Wong Ching pénzesőt zúdított Hongkong egyik forgalmas kereszteződésében a járókelőkre. Mint mondta: nem ez volt az utolsó ilyen akciója. TV + Sztárok--Dunába zuhant autójával és meghalt Anca Pop román énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-dunaba-zuhant-autojaval-es-meghalt-anca-pop-roman-enekesno.htmlAutóbaleset következtében 33 éves korában életét vesztette Anca Pop román popénekesnő. TV + Sztárok--Sandra Bullock akár 20 évet is letagadhatna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-sandra-bullock-akar-20-eves-is-letagadhatna.htmlNem tudjuk, mit csinált magával Sandra Bullock, de varázslatosan néz ki. A színésznő arca olyan sima, mint 20 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Így nézett ki Amy Winehouse utolsó, belgrádi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-igy-nezett-ki-amy-winehouse-utolso-belgradi-koncertjen.htmlDrog- és alkoholfüggőségben szenvedett a 2011-ben elhunyt énekesnő, Amy Winehouse. Utolsó koncertjén már főként a vokál énekelt helyette. TV + Sztárok--Mádai Vivien búcsút vett a nézőktől: idén már nem dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-madai-vivien-bucsut-vett-a-nezoktol-iden-mar-nem-dolgozik.htmlMádai Vivien elbúcsúzott a TV2 nézőitől: ezzel a fotóval köszönt el a Mokkától, idén ugyanis már nem dolgozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.