Veszteséges Victoria Beckham cége

Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez -
fashion week veszteség cég Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas veszteséggel zárta az évet Victoria Beckham divatcége.

Nem megy az üzlet Victoria Beckhamnek. A csinos sztáranyuka 2008-ban indította el saját vállalkozását és a cég azóta veszteséget termel. Az idei esztendő sem volt kivétel, a tavalyinál is rosszabb mérleggel zártak: 10,2 millió fontos veszteségük keletkezett.

Victoria ennek ellenére sem adja fel, több híres márkával is szerződést kötött és bízik a hosszú távú sikerben – számolt be róla a DailyMail.

Victoria Beckham cége veszteséges Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez
Brooklyn Beckham megmutatta új barátnőjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-brooklyn-beckham-megmutatta-uj-baratnojet.htmlBrooklyn Beckham végre mindenkinek megmutatta új barátnőjét: íme, Hana Cross. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Csoki összeomlott, fontolgatja, hogy a feladja a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20181218-valovilag-9-csoki-osszeomlott-fontolgatja-hogy-a-feladja-a-jatekot.htmlEgyre csak telnek a napok a ValóVilág 9 valóságshow-ján, ezt pedig Csoki kissé nehezen viseli. Hiányzik a megszokott élete, megfordult a fejében, hogy feladja a játékot. TV + SztárokOrigoGáspár Laci Instagramját fekáliával árasztották el a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-gaspar-laci-instagramjat-fekaliaval-arasztottak-el-a-rajongok.htmlEdzés közben posztolt fotót Gáspár Laci énekes. Rajongói azonban úgy vélték, hogy a nagy erőlködésben biztos gondjai akadtak. Kaki emojikkal árasztották el a posztot. TV + SztárokOrigoMegszólalt a válásával kapcsolatban Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20181218-hivatalosan-is-vege-hujber-feri-hazassaganak.html15 év házasság után elvált Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia. A hírt az UFO egykori énekesnője jelentette be Facebook-oldalán – írja a Blikk. TV + SztárokOrigoPély Barna a színpadon kívül magányosnak érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181217-pelyi-barna-a-szinpadon-kivul-maganyosnak-erzi-magat.htmlPély Barna ugyan egyedül áll mostanában a színpadon, ott mégsem érzi magát magányosnak... TV + SztárokOrigoMariah Carey hatalmas dekoltázzsal várja a karácsonythttp://www.life.hu/sztarok/20181217-mariah-carey-hatalmas-dekoltazzsal-varja-a-karacsonyt.htmlMeglehetősen szexi képpel rukkolt elő Instagram-oldalán Mariah Carey énekesnő. Szinte semmi más egyébre nem lehet figyelni, csakis a dekoltázsára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.