Ambrus Attilát elítélte a bíróság: ittas vezetés miatt bevonták a jogsiját, és pénzbüntetést is kapott

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Viszkis Ambrus Attila bíróság jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila jogosítványát júniusban ittas vezetés miatt elvették a rendőrök. A bíróság pedig a napokban döntött az ügyben.

Ambrus Attila, ismertebb nevén a Viszkis még júniusban alkoholfogyasztás után ült a volán mögé, amit egy rendőri igazoltatás során a szonda ki is mutatott. Az egykori bűnöző jogosítványát a helyszínen elvette a rendőrség, az ügy pedig bíróságra került. A napokban jogerős döntés is született.

A korábban már mutatott agyagedények. Itt Ambrus már árulja őket. MTI Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Kézhez kaptuk a végzést a Szegedi Járásbíróságtól. Azt gondolom, a pénzbüntetés méltányos, valamint a jogosítvány megvonásának időtartama is – mondta dr. Szilágyi Roland, a Viszkis jogi képviselője, írta meg a Blikk.

Bár jogosnak tartja az ítéletet Ambrus, mégis bosszankodik és aggódik:

El tudnám fogadni ezt a döntést, hiszen vállalom a tetteim következményét, ittasan nem lehet vezetni, mégis vannak fenntartásaim. Hátradőlhetnék, de a feleségem, Réka január végére van kiírva a kislányunkkal. Hatvan kilométerre lakunk a kórháztól, ha bármi történik, megindul a szülés, vagy valami komplikáció lép fel, mire kiér a taxi vagy a mentő, már meg is születhet a pici. A legrosszabbkor nincs jogosítványom, ami nagyon dühítő. Inkább fizetnék többet, csak ne tíz, hanem nyolc hónapra vonták volna be az engedélyemet! Ezzel a névvel nem is vártam mást, tudom, hogy utálnak engem. Mégis, most nem ez a fontos, hanem hogy a gyermek egészségesen megszülessen. Csak ez számít!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.