Emily Ratajkowski félmeztelenül pózol - Fotó

mell fotó félmeztelen Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski a férfi követői legnagyobb örömére nem szokik le a dögös képek posztolásáról: ezúttal formás melleit mutatta meg. 

Emily Ratajkowski nagyon lelkiismeretes, hiszen még az ünnepek előtt is foglalkozik azzal, hogy követői megkapják a heti adagjukat a szexi fotóiból. Szokásához híven természetesen lenge öltözékben készült képekkel örvendezteti meg a férfiakat, legutóbbi képén például félmeztelenül pózol.

Ábel Anita teljen átalakult: kívülről és belülről is megváltozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181219-abel-anita-teljen-atalakult-kivulrol-es-belulrol-is-megvaltozott.htmlÁbel Anita komoly változásokon ment át 2018-ban. Szakmai és magánéletében is fontos döntéseket hozott meg, emellett kívülről és belülről is átalakult. TV + Sztárok--Curtis cserbenhagyott 300 állami gondozott gyereket: nem jelent meg egy leszervezett rendezvényenhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-curtis-cserbenhagyott-300-allami-gondozott-gyereket-nem-jelent-meg-egy-leszervezett-rendezvenyen.htmlCurtis 300 árva gyereket hagyott cserben, amikor nem jelent meg egy leszervezett karácsonyi ünnepségen...TV + Sztárok--Ambrus Attilát elítélte a bíróság: ittas vezetés miatt bevonták a jogsiját és pénzbüntetést is kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20181219-ambrus-attilat-elitelte-a-birosag-ittas-vezetes-miatt-bevontak-a-jogsijat-es-penzbuntetest-is-kapott.htmlAmbrus Attila jogosítványát júnusban ittas vezetés miatt elvették a rendőrök. A bíróság pedig a napokban döntött az ügyben.TV + Sztárok--Eladó Cristiano Ronaldo első autójahttp://www.life.hu/sztarok/20181218-elado-cristiano-ronaldo-elso-autoja.html2003-ban igazolt a Manchester Unitedhez Cristiano Ronaldo. Ekkor vette első autóját, amelynek ő volt a második tulajdonosa. Ez a járgány most eladóvá vált, de megkérik az árát. TV + Sztárok--Karácsonykor születik Gór Nagy Mária unokájahttp://www.life.hu/sztarok/20181218-karacsonykor-szuletik-gor-nagy-maria-unokaja.htmlGór Nagy Mária a legszebb ajándékot kapja karácsonyra, amit csak az ember kérhet: ez lesz eddigi legboldogabb ünnepe. TV + SztárokOrigoMarkos György az édesapjáról vallott: nagyon szigorúan bánt velehttp://www.life.hu/sztarok/20181218-markos-gyorgy-edesapjarol-vallott-nagyon-szigoruan-bant-vele.htmlMarkos Györgynek bizonyára nem volt könnyű Alfonzó, a híres magyar artista, színész és humorista fiaként felnőni. Apja minden tekintetben nagyon szigorú volt vele. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.