Thomas Markle Meghan Markle gyűrű ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle egy különleges gyűrűt húzott az ujjára: egy olyan szimbólum van rajta, amely távol tartja a gonoszt, és szerencsét hoz viselőjének. A találgatások egyből elindultak: vajon édesapjának üzen ezzel?

Egy különleges gyűrűt viselt Meghan Markle a legutóbbi hivatalos programján. Az ékszeren az úgynevezett hamza, vagy más néven Fatima keze van. Ez az a szimbólum, amely arra hivatott, hogy távol tartsa a gonoszt, megóvja viselőjét, és boldogságot, szerencsét és egészséget hozzon neki.

Sokak szerint nem véletlen, hogy pont most vette fel ezt az ékszert a hercegné. Pár nappal ezelőtt ugyanis édesapja, Thomas Markle ismét támadásba lendült: a médián keresztül pocskondiázza a lányát. Állítja, hogy folyamatosan leveleket küldözget Meghannek, megpróbálja felvenni vele a kapcsolatot, ő azonban válaszra sem méltatja - számolt be róla a The Sun.

Különös gyűrűt vett fel Meghan hercegné Forrás: Chris Jackson/Getty Images
Curtis a közösségi oldalán reagált: nem hagyta cserben az árva gyermekekethttp://www.life.hu/sztarok/20181219-curtis-a-kozossegi-oldalan-reagalt-nem-hagyta-cserben-az-arva-gyermekeket.htmlCurtis a közösségi oldalán reagált arra, miért is nem ment el egy árva gyermekek számára rendezett karácsonyi programra, ahol ő lett volna a sztárvendég. TV + Sztárok--VV Csokival vigasztalódhat Vivien Krisztián kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-vv-csokival-vigasztalodhat-vv-vivien-krisztian-kiesese-utan.htmlKrisztián kiesése után pár nappal máris új pasival vigasztalódik VV Vivien: láthatóan remekül kijön Csokival. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi és Burján Szafi között kitört a háború a visszahívási botrány miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181219-schobert-norbi-es-burjan-szafi-kozott-kitort-a-haboru-a-visszahivasi-botrany-miatt.htmlSzennyezett zabalapú termékeket hívott vissza a Nébih, a problémás termékek között voltak Szafi készítményeiből is. A visszahívást természetesen Norbi nem hagyta szó nélkül, így alakult ki köztük az adok-kapok. TV + SztárokOrigoDögös fotót posztolt Ada: kigombolt ingben, fehérneműben szexizikhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-dogos-fotot-posztolt-ada-kigombolt-ingben-fehernemuben-szexizik.htmlKarácsony alkalmából szexi fehérneműs fotót posztolt Ada. TV + SztárokOrigoRadics Gigi dala a 37. helyig jutott a Billboard 100-as listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-radics-gigi-dala-a-37-helyig-jutott-a-billboard-100as-listajan.htmlRadics Gigi nagyon büszke lehet magára, hiszen olyan magasra jutott a dala a Billboard 100-as listáján, mint előtte még egyetlen magyarnak sem. TV + SztárokOrigoVersenytilalmi kikötés miatt fél évre eltűnhet a képernyőről Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20181218-versenytilalmi-kikotes-miatt-fel-evig-eltunhet-a-kepernyorol-liptai-claudia.htmlA hírek szerint Liptai Claudia TV2-s szerződésében volt egy olyan versenytilalmi kikötés, amely szerint távozása esetén fél évig nem vállalhat el tévés munkát a konkurenciánál. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.