VV Krisztián még ebben a hidegben is képes félmeztelenül mászkálni: fotó

hideg VV Krisztián félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Krisztián szereti mutogatni kidolgozott felsőtestét, és ettől a hideg sem tarthatja vissza.

Ugyan ebben az időben a legtöbben azon vannak, hogy minél több réteg ruhát húzzanak magukra, úgy tűnik, VV Krisztiánt nem zavarja a hideg. Még most is képes félmeztelenre vetkőzni, ráadásul a nyílt utcán. Bizonyára fontos neki, hogy a kidolgozott felsőtestét semmi ne takarja el. Csak nehogy megfázás legyen belőle! Feltéve persze, hogy itthon készült a fotó, illetve nem egy régebbi felvételről van szó. Bár ez a piros szett mostanában nagy kedvence, többször is lehetett látni ebben a szerelésben az elmúlt hetekben.

Schobert Norbi és Burján Szafi között kitört a háború a visszahívási botrány miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181219-schobert-norbi-es-burjan-szafi-kozott-kitort-a-haboru-a-visszahivasi-botrany-miatt.htmlSzennyezett zab alapú termékeket hívott vissza a NÉBIH, a problémás termékek között voltak Szafi készítményeiből is. A visszahívást természetesen Norbi nem hagyta szó nélkül, így alakult ki köztük az adok-kapok. TV + SztárokOrigoDögös fotót posztolt Ada: kigombolt ingben, fehérneműben szexizikhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-dogos-fotot-posztolt-ada-kigombolt-ingben-fehernemuben-szexizik.htmlKarácsony alkalmából szexi fehérneműs fotót posztolt Ada. TV + SztárokOrigoRadics Gigi dala a 37. helyig jutott a Billboard 100-as listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-radics-gigi-dala-a-37-helyig-jutott-a-billboard-100as-listajan.htmlRadics Gigi nagyon büszke lehet magára, hiszen olyan magasra jutott a dala a Billboard 100-as listáján, mint előtte még egyetlen magyarnak sem. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski félmeztelenül pózol - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-emily-ratajkowski-felemztelenul-pozol.htmlEmily Ratajkowski a férfi követői legnagyobb örömére nem szokik le a dögös képek posztolásáról: ezúttal formás melleit mutatta meg. TV + SztárokOrigoMelegpornós múltjáról vallott VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-melegpornos-multjarol-vallott-vv-krisztian.htmlVV Krisztián nem tagadta, hogy évekkel ezelőtt melegpornóval kereste a kenyerét. TV + SztárokOrigoCurtis állítólag cserbenhagyott 300 állami gondozott gyereket: nem jelent meg egy leszervezett rendezvényenhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-curtis-cserbenhagyott-300-allami-gondozott-gyereket-nem-jelent-meg-egy-leszervezett-rendezvenyen.htmlCurtis állítólag 300 árva gyereket hagyott cserben, amikor nem jelent meg egy leszervezett karácsonyi ünnepségen... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.