A 2018-as év legnagyobb sztárbotrányai: Majka és Curtis felbomlását nem fogjuk elfelejteni

Hódi Pamela Sebestéyn Balázs Weisz Fanni Majka Curtis Krencsey Hella botrány sztár Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az év sem múlhatott el a sajtót megrengető sztárbotrányok nélkül. Hosszúra nyúló családi perpatvar, szakmai viták vagy éppen titokról lerántott lepel tartotta lázban az embereket. A Weisz Fanni és édesanyja között húzódó feszültség a tetőfokára hágott ebben az évben, de Majka és Curtis is szolgáltattak beszélnivalót.

Berki Krisztián és Hódi Pamela

Berki Krisztián és Hódi Pamela Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

Habár a szakításuk viszonylagos csendben történt, Berki Krisztián és Hódi Pamela mégsem tudnak mindenben megegyezni. Gyermekük felügyeleti jogát a bíróság előtt tárgyalták, de a hírek szerint nem volt zökkenőmentes az egyezkedés. Hódi Pamela többször kifakadt Krisztiánra, mivel nem tudta elérni volt párját, Krisztián pedig előszeretettel piszkálta vagy alázta meg Pamelát a nyilvánosság előtt. Most úgy tűnik, sikerült megtalálniuk valamennyire a közös hangot.

Weisz Fanni és édesanyja

Weisz Fanni és édesanyja Forrás: Facebook/Weisz Fanni, TV2

Régi feszültség került felszínre idén Weisz Fanni és édesanyja között. A viszonyuk ugyanis már egy ideje nem tökéletes, de Ágnes ebben az évben állt a legtöbbször nyilvánosság elé a problémáikkal. A közte és lánya közötti helyzet miatt vejét, Pétert okolja és elmondása szerint azért fordult a nyilvánossághoz, mert egyáltalán nem tudja elérni Fannit. Többször is kérlelte őt, menjen haza, beszéljék meg a problémáikat csak ketten, de a lánya erre nem hajlandó a férje nélkül.

Majka és Curtis

Majka és Curtis Forrás: youtube

Majka és Curtis problémája és vitája nagyot robbant: a rapper a SZIN színpadán közölte, hogy többé nem zenélnek együtt, ennek oka pedig Curtis állítólagos drogproblémája. Majkát ezután sokan bírálták, amiért kiteregette társa gondját, de később részletesebben is kitálalt Curtis függőségéről. Azóta külön utakon járnak, de a kettejük között húzódó feszültség még nem múlt el, és valószínűleg jó darabig nem is fog.

Krencsey Hella és a színésznő

Krencsey Hella és a színésznő Forrás: Mokka

Krencsey Hella botránykönyve idén kapta a legnagyobb figyelmet, hiszen ebben az évben vállalta fel arcát a szerző a nyilvánosság előtt. Mint ahogy azt mindenki tudja, Hella állítása szerint 8 évig élt bántalmazó kapcsolatban egy magyar színésznővel, ennek a történetét írta meg könyvében. Hella idén nevesítette is azt a színésznőt, akivel állítólag kapcsolatban állt, ekkor hágott igazán tetőfokára az őt övező botrány.

Sebestyén Balázs és a vadászok

Sebestyén Balázs és a vadászok Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Sebestyén Balázs a nagyvisnyói szürke farkas kilövése után kelt ki magából és emelte fel a szavát a vadászok ellen, ám véleménye általánosító és sértő volt, legalábbis a hivatásos vadászok szerint. A műsorvezető ugyanis alkoholista, szorongó emberekként írta le a vadászokat, szerinte ez az egész tevékenység a többség számára csak hatalomfitogtatás. Hazánk híres vadászai, mint Bodrogi Gyula kikérték maguknak a műsorvezető álláspontját, ahogy az Országos Magyar Vadászkamara Etikai Bizottságának tagja is reagált: szerinte nyilvánvaló, hogy Balázsnak gőze sincs a vadászatról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.