Kylie Jenner még csak 21 éves, de máris hatalmas vagyonnal rendelkezik

Kylie Jenner pénz vagyon Forbes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner hihetetlenül hatalmas vagyon halmozott fel, ráadásul igen rövid idő alatt: milliói nagy része az elmúlt két évben termett. 

Kim Kardashian húgának sikerült meglovagolnia nővére népszerűségét és túlszárnyalnia testvére teljesítményét. Kylie Jenner ugyanis minden idők legfiatalabb dollármilliárdosa lehet, ha így folytatja. A 21 éves „üzletasszony” elképesztő Instagram-követőinek és kozmetikai márkájának köszönheti hatalmas vagyonát, ami pontosan 900 millió dollár, vagyis átszámítva körülbelül 245 milliárd forint...

Kylie Jenner 900 millió dolláros vagyon halmozott fel Forrás: AFP/Angela Weiss


Kylie Jenner ezzel 21 évesen a Forbes listájának ötödik helyére került. Vagyonának nagy részét az utóbbi két évben szerezte, akkor került ugyanis piacra a saját márkája. A listán így egyébként Jay-Z-vel van holtversenyben.

Az első George Lucas, a második Steven Spielberg, a harmadik Oprah, a negyedik pedig Michael Jordan.

ValóVilág 9: VV Reni nem bírta tovább a megpróbáltatásokat, sírva fakadthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag-9-vv-reni-nem-birta-tovabb-a-megprobaltatasokat-sirva-fakadt.htmlKülönböző feladatokat kellett teljesíteniük a villalakóknak, és Reni szerepelt a legrosszabbul: ki is borult az értékelések után. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott őszintén Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valasarol-vallott-oszinten-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó elárulta, szörnyen megviselte őt 2012-es válása. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTolvai Reni rajongói az énekesnő védelmére keltek: Stohl durván beszólt nekihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-tolvai-reni-rajongoi-az-enekesno-vedelmere-keltek-stohl-durvan-beszolt-neki.htmlTolvai Renit védelmükbe vették a kommentelők, miután Stohl András csúnyán beszólt neki. TV + Sztárok--Stohl András ezzel a fotóval búcsúzott a Sztárban Sztártólhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-stohl-andras-ezzel-a-fotoval-bucsuzott-a-sztarban-sztartol.htmlStohl András egy fotóval búcsúzott el közösségi oldalán a Sztárban Sztártól és a tévénézőktől. TV + SztárokOrigoLabancz Lilla megvillantotta kőkemény fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-labancz-lilla-megvillantotta-kokemeny-feneket.htmlLabancz Lilla ismét megvillantotta híressé vált idomait. TV + Sztárok--Köllő Babett már nem alszik együtt a férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-kollo-babett-mar-nem-alszik-egyutt-a-ferjevel.htmlKöllő Babett meglepő döntést hozott egy évvel ezelőtt: férjét este átküldi a vendégszobába és az éjszakát külön töltik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.