Stohl András ezzel a fotóval búcsúzott a Sztárban Sztártól

búcsú Sztárban sztár zsűritag Stohl András döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András egy fotóval búcsúzott el közösségi oldalán a Sztárban Sztártól és a tévénézőktől.

Fontos nap volt a TV2 számára az elmúlt vasárnap, hiszen Liptai Claudia 17 év után elköszönt a csatornától, emellett akkor tartották a Sztárban Sztár legutóbi évadának döntőjét is. A műsortól a zsűritag, Stohl András is elbúcsúzott a közösségi oldalán.

A színész a zsűriasztalnál pózol, és megmutatta, milyen szettet is viselt a fináléban: fekete ing és sárga zakó volt rajta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

És az utolsó szett Csak, hogy ez se maradjon ki❣️ #sztarbansztar #sztarbansztartv2 #tv2

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés,

Dzsudzsák Balázs üzent bajba jutott barátjának, Alekszandr Kokorinnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-dzsudzsak-balazs-uzent-bajba-jutott-baratjanak-alekszandr-kokorinnak.htmlDzsudzsák Balázs egy volt csapattársa előzetes letartóztatásba került, miután egy étteremben randalírozott. A focista biztosította őt támogatásáról. TV + Sztárok--Köllő Babett már nem alszik együtt a férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-kollo-babett-mar-nem-alszik-egyutt-a-ferjevel.htmlKöllő Babett meglepő döntést hozott egy évvel ezelőtt: férjét este átküldi a vendégszobába és az éjszakát külön töltik. TV + SztárokOrigoA szervezők nem tudtak arról, hogy Curtis lemondta az árva gyerekeknek rendezett koncertethttp://www.life.hu/sztarok/20181220-a-szervezok-nem-tudtak-arrol-hogy-curtis-lemondta-az-arva-gyerekeknek-rendezett-koncertet.htmlCurtis állítja, jelezte, hogy nem tudja megtartani az árva gyerekeknek rendezett fellépését, de az eseményt tető alá hozó szervezet elnöke nem értesült arról, hogy a rapper bárkivel közölte volna, nem fog megjelenni a koncerten. TV + Sztárok--Sári Évi szerelme 10 évvel fiatalabb nálahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sari-evi-szerelme-10-evvel-fiatalabb-nala.htmlSári Évi már két éve boldog párkapcsolatban él szerelmével, Zolival, aki 10 évvel fiatalabb nála. Habár a korkülönbség nagynak tűnik, ők ebből semmit nem éreznek. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Erát választotta párbajellenfeléül Rolihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag9-erat-valasztotta-parbajellenfeleul-roli-kihivas.htmlHogy ne tudják újra magukra pakoltatni a jeleket a játékosok, a vasárnapi párbaj után ismét kiválasztást tartottak. Két jelet kapott Roli és kettőt Zsuzsu, Reni, a villamester pedig úgy döntött, Rolit küldi párbajra. Szerda este az is kiderült, kivel csap össze a fiú. TV + Sztárok--Szilveszter napján házasodik Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham http://www.life.hu/sztarok/20181219-szilveszter-napjan-hazasodik-rosie-huntington-whiteley-es-jason-statham.htmlÚgy tűnik, Jason Statham végre elveszi kedvesét, Rosie Huntington-Whiteley-t, ráadásul különleges napot választottak az esküvőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.