VV Reni nem nyűgözte le énekhangjával Csokit és Lacikát

VV Laci ének ValóVilág9 ValóVilág powered by Big Brother VV Reni VV Csoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Reni kieresztette a hangját a villában. Bár ne tette volna...

VV Reninek dalolászni támadt kedve, miközben Csokival és Lacikával fecserészett a villa udvarán. Először egy Piramis dalnak futott neki, majd egy Balázs Fecó klasszikussal folytatta.

A fiúk először nem voltak tőle lenyűgözve, hiszen gyakorlatilag egy hangot sem talált el a lány, de a második próbálkozás már valamivel jobban sikerült, Csokiék egyértelműen továbbjuttatták volna Renit a tehetségkutatóban.

ValóVilág 9: VV Reni nem bírta tovább a megpróbáltatásokat, sírva fakadthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag-9-vv-reni-nem-birta-tovabb-a-megprobaltatasokat-sirva-fakadt.htmlKülönböző feladatokat kellett teljesíteniük a villalakóknak, és Reni szerepelt a legrosszabbul: ki is borult az értékelések után. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott őszintén Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valasarol-vallott-oszinten-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó elárulta, szörnyen megviselte őt 2012-es válása. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo2030-ból visszatért időutazó árulta el a jövőt: ez várható a következő évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-2030-bol-visszatert-idoutazo-arulta-el-a-jovot-ez-varhato-a-kovetkezo-evben.htmlBaljós dolgokat jövendöl a 2030-ból visszatért időutazó: hamarosan megérkezik a történelem legnagyobb hóvihara. TV + SztárokOrigoKylie Jenner még csak 21 éves, de máris hatalmas vagyonnal rendelkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-kylie-jenner-meg-csak-21-eves-de-maris-hatalmas-vagyonnal-rendelkezik.htmlKylie Jenner hihetetlenül hatalmas vagyon halmozott fel, ráadásul igen rövid idő alatt: milliói nagy része az elmúlt két évben termett. TV + Sztárok--Tolvai Reni rajongói az énekesnő védelmére keltek: Stohl durván beszólt nekihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-tolvai-reni-rajongoi-az-enekesno-vedelmere-keltek-stohl-durvan-beszolt-neki.htmlTolvai Renit védelmükbe vették a kommentelők, miután Stohl András csúnyán beszólt neki. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Erát választotta párbajellenfeléül Rolihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag9-erat-valasztotta-parbajellenfeleul-roli-kihivas.htmlHogy ne tudják újra magukra pakoltatni a jeleket a játékosok, a vasárnapi párbaj után ismét kiválasztást tartottak. Két jelet kapott Roli és kettőt Zsuzsu, Reni, a villamester pedig úgy döntött, Rolit küldi párbajra. Szerda este az is kiderült, kivel csap össze a fiú. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.