Úgy tűnik, Hien családjának ítéletét nem súlyosbítják: elmaradt a fellebbezés

börtön család ítélet embercsempészet Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien szüleit és féltestvérét bűnszervezetben elkövetett embercsempészés vádjával áprilisban ítélték el első fokon, és úgy tűnik, az akkor meghozott döntést nem súlyosbíthatják, mert elmaradt az ügyészi fellebbezés. 

Hien szüleit és féltestvérét bűnszervezetben elkövetett embercsempészéssel vádolták. Édesanyját egy év, féltestvérét két év hat hónap, szökésben lévő édesapját pedig öt év börtönbüntetésre ítélték első fokon. Úgy tűnik, hogy a másodfokú bíróságon nem súlyosbíthatják a meghozott ítéletet, ugyanis az ügyészi fellebbezés elmaradt, méghozzá adminisztratív okokból – tudta meg a Blikk.

Elhagyja az országot Hien – A Glamour-gálán jelentette be Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A fellebbezés az ügyész által fenntartott 3 napos perorvoslati határidőn túl érkezett meg a bíróságra, így a másodfokú eljárásban az nem vehető figyelembe” – mondta Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes sajtószóvivője. Hien első fokon elítélt családját így akár fel is menthetik, ebben bízik a jogi képviselőjük. „Ugyan a másodfokú bíróságnak lehetősége van arra, hogy helybenhagyja vagy enyhítse az elsőfokú ítéletet, mi a felmentésben bízunk, ezért fellebbeztünk. Ügyfeleim továbbra sem tartják magukat bűnösnek” – mondta dr. Tran Dániel.

Rémisztő és érdekes dolgok, amiket gyerekek mondtakhttp://www.life.hu/csalad/20181214-remiszto-es-erdekes-dolgok-amiket-gyerekek-mondtak-szellemek-lelekvandorlas.htmlKorábban már feldolgoztunk pár olyan történetet, amelyekben gyerekek előző életeikről mesélnek, most pedig a Bright Side által összegyűjtött hátborzongató és érdekes történetek közül hoztunk el párat, amelyek főszereplői kisgyerekek. CsaládOrigoLilu elárulta, hogy kisfia vagy kislánya leszhttp://www.life.hu/csalad/20181221-lilu-elarulta-hogy-kisfia-vagy-kislanya-lesz.htmlKiderült, hogy Lilu kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt: a műsorvezető meg is osztotta a nagy hírt. Család--Az eddigi évek legőrültebb internetes kihívásai (18+)http://www.life.hu/csalad/20181216-az-eddigi-evek-legorultebb-veszelyes-internetes-kihivasai.htmlKorábban már írtunk a „48 órás kihívásról", mely a 14 év alattiakat célozta meg: a gyerekeknek úgy kellett tenniük, mintha eltűntek volna. A challenge-ben részt vevők pontszámokért küzdöttek; minden facebookos vagy twitteres, az eltűnésére való felhívás, aggódó üzenet pontot ért. Tehát miközben a gyerek pontokat gyűjtött, a szülei otthon halálra aggódták magukat. A következő kihívások is hasonlóan meggondolatlan kiötlőkre utalnak, csak remélni tudjuk, hogy a következő év inkább vicces, mint veszélyes kihívásokat hoz magával – mert hozni fog, ebben biztosak lehetünk. CsaládOrigoKollányi Zsuzsi elárulta, amióta édesanya lett, nem marad ideje főznihttp://www.life.hu/csalad/20181219-kollanyi-zsuzsi-elarulta-amiota-edesanya-lett-nem-marad-ideje-fozni.htmlKollányi Zsuzsi őszintén beszélt az anyaság szépségeiről és nehézségeiről. Bevallotta, hogy a házimunkákra szinte semmi ideje nem marad. CsaládOrigoKülön tölti a karácsonyt Várkonyi Andi és Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/csalad/20181220-kulon-tolti-a-karacsonyt-varkonyi-andi-es-bochkor-gabor-radios.htmlTizenkét év után idén külön tölti a karácsonyt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Andi kislányukkal, Nórival, Gábor pedig az édesanyjával kettesben vacsorázik szenteste. CsaládOrigoWeisz Fanni a férjével és három macskájukkal tölti a szentestéthttp://www.life.hu/csalad/20181219-weisz-fanni-ferjevel-es-harom-macskajukkal-tolti-a-szentestet.htmlWeisz Fanni nem látogatja meg az édesanyját szenteste, azt a férjével és háziállataikkal tölti. Az anyja reméli, legalább az ünnep egyik napján találkozhat a gyermekével. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.