Baukó Éva mellei alig fértek bele ebbe a fűzőbe - Fotó

Forrás: RTL2 -
fűző mellek Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon dögösen várja a karácsonyt Baukó Éva: rajongói megőrülnek ettől a szoros fűzőtől. 

Baukó Éva minden alkalmat megragad arra, hogy megmutathassa szexi idomait, számára a karácsony közeledte is megfelelő apropó a szexiskedéshez. A valóságshow-sztár olyan fűzőbe passzírozta gömbölyű idomait, amelyből majd kiesnek a mellei. Megfelelő karácsonyi ajándék ez a felvétel férfi követői számára, akik nem is győznek betelni Éva látványával.

Baukó Éva mellei alig fértek bele ebbe a fűzőbe Forrás: Instagram/Baukó Éva Fotó: andras_lung_photography
Emily Rajakowski feneke megint felrobbantotta az internetet: a kamerába nyomtahttp://www.life.hu/sztarok/20181222-emily-rajakowski-feneke-megint-felrobbantotta-az-internetet-a-kameraba-nyomta.htmlEmily Rajakowski egészen közelről mutatta meg fenekét a rajongóknak. Ez lenne a karácsonyi ajándék, amit a rajongóknak szánt?TV + Sztárok--Melltartó és tengerparti karácsonyfa: így telik az ünnep Eva Longoriánálhttp://www.life.hu/sztarok/20181222-melltarto-es-tengerparti-karacsonyfa-igy-telik-az-unnep-eva-longorianal.htmlÍgy kívánt rajongóinak boldog ünnepeket a színésznő.TV + Sztárok--Válásáról vallott Pély Barnahttp://www.life.hu/sztarok/20181222-valasarol-vallott-pely-barna.html15 év együttlét után, fél éve szakított Pély Barna és Galambos Dorina. Az egykori házastársak egy közleményben tudatták a hírt a rajongóikkal, azóta egyikük sem szólalt meg a témában. Pély Barna most mégis megtörte a csendet. TV + SztárokOrigoVénuszként pózol Stohl Luca: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181221-venuszkent-pozol-stohl-luca.htmlKülönleges montázs készült Stohl Lucáról: egy magyar művész Vénuszként ábrázolta a műsorvezetőt. TV + SztárokOrigoPucér fotót posztolt Kelemen Anna (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181221-pucer-fotot-posztolt-kelemen-anna.htmlKelemen Anna ismét a közösségi oldalán pucérkodik. TV + Sztárok--Őrült netes kihívásokat teljesítettek a villalakók: kipróbálták a szájpeckethttp://www.life.hu/sztarok/20181221-orult-netes-kihivasokat-teljesitettek-a-villalakok-kiprobaltak-a-szajpecket.htmlŐrült netes kihívásokat kellett teljesíteniük a villalakóknak, ezért került Roli és Greg szájába pecek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.