Konyhafőnök VIP: Király Péter lett a győztes

győztes Király Péter Konyhafőnök VIP RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője, Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot.

Hatalmas küzdelmet hozott a Konyhafőnök VIP - A séfek csatájának fináléja, ahol Sárközi Ákos és Rácz Jenő versenyzői, Risztov Éva és Király Péter mérték össze a tudásukat. A finalistáknak három órájuk volt arra, hogy elkészítsék az előételből, főételből és desszertből álló menüjüket. Ehhez segítséget is kaptak, a Konyhafőnök VIP előző szériájából érkeztek hozzájuk segítők: Risztov Éva ételeinek elkészítésben Dobó Ági és Lotfi Begi segítkezett, míg Király Peti kuktái Szabó Simon és Lakatos Márk voltak.

Az elkészült ételeket a már megszokott hármason túl (Fördős Zé, Sárközi Ákos, Rácz Jenő) a vendégzsűri tagjai, Wossala Rozina, Gáspár Bea és Vajda Pierre is kóstolta. A mentor séfek és az ítészek között is nem egyszer parázs vita alakult ki a versenyzők értékelése során, hiszen a verseny nagyon szoros volt, így a végső döntés meghozatala is komoly feszültséggel járt.


A két versenyző szívét-lelkét és a séfektől megszerzett összes tudását beleadta az elkészült ételekbe, de csak az egyikük nyerhetett. A zsűri döntése alapján Magyarország új Konyhafőnöke és a 10 millió forint nyertese Király Péter lett, a séfek csatáját pedig a mentora, Rácz Jenő séf nyerte.

Álomutazó: Hajdu Steve elárulta, milyen ajándékokkal lepi meg szeretteithttp://www.life.hu/sztarok/20181221-alomutazo-hajdu-steve-elarulta-milyen-ajandekokkal-lepi-meg-szeretteit.htmlBár színészként szinte előadásokkal tölti a szeretet ünnepét, mégis különleges a karácsony Hajdú Steve és felesége életében, hiszen míg a színész magyar, a felesége angol, így a pulyka, valamint a halászlé közt lavíroznak. Steve a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak családi titkokat is elárult a karácsonyozásukról, a többi között azt, hogyan kerül a királynővel kapcsolatba, de az ajándékozásról is beszélt: olyan apróságokkal lepi meg szeretteit, mint egy Ferrari... TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVénuszként pózol Stohl Luca: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181221-venuszkent-pozol-stohl-luca.htmlKülönleges montázs készült Stohl Lucáról: egy magyar művész Vénuszként ábrázolta a műsorvezetőt. TV + SztárokOrigoPucér fotót posztolt Kelemen Anna (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181221-pucer-fotot-posztolt-kelemen-anna.htmlKelemen Anna ismét a közösségi oldalán pucérkodik. TV + Sztárok--Kiss Ramóna megmutatta szépséghibáját: aprócskák a kisujjaihttp://www.life.hu/sztarok/20181221-kiss-ramona-megmutatta-szepseghibajat-aprocskak-a-kisujjai.htmlKiss Ramóna megmutatta a Reggeli nézőinek a szépséghibáját: szokatlanul rövidek a kisujjai. TV + SztárokOrigoŐrült netes kihívásokat teljesítettek a villalakók: kipróbálták a szájpeckethttp://www.life.hu/sztarok/20181221-orult-netes-kihivasokat-teljesitettek-a-villalakok-kiprobaltak-a-szajpecket.htmlŐrült netes kihívásokat kellett teljesíteniük a villalakóknak, ezért került Roli és Greg szájába pecek. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea valóban felmondott a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20181221-varkonyi-andrea-valoban-felmondott-a-tv2nel.htmlVárkonyi Andrea megerősítette, valóban elhagyja a TV2-t. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.