Kulcsár Edina agya füstöl az idegességtől: a közösségi oldalán fakadt ki

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina -
idegesség kisbaba Kulcsár Edina babakocsi illem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán mesélt idegességének okáról Kulcsár Edina. Azt mondja, szó szerint füstöl az agya, olyan mérges.

Egyre inkább csalódik a világban Kulcsár Edina, amióta a kisfia megszületett. Olyan dolgokat tapasztalt, amiktől teljesen kiakadt. Sok helyre jár a kisfiával babakocsival, és rengeteg rossz élményt szerzett.

"Habár ez egy vidám kép, most jó, hogy nem egy selfiet lőttem, mert füstöl az agyam! Amióta gyerekem van, azóta sajnos elég sok olyat tapasztaltam, amire egyszerűen nincsenek szavak. Miért nem figyelünk oda a másikra???? Ez itt a legnagyobb kérdés. Most, hogy anyuka lettem és nap mint nap babakocsival járok, sajnos rengeteg rossz tapasztalást gyűjtöttem. Csak ma, kétszer csukták ránk a liftajtót és még sorolhatnám. (Jó hosszú a listám.) Miért nekem kell elmagyarázni, akár egy felnőttnek, akár egy kamasz fiúnak, hogy milyen viselkedés lenne a normális?! Olyan szomorú vagyok, hogy ennyire semmibe veszi némelyik ember a másikat. Tisztelet a kivételnek, de sajnos azt kell mondanom, hogy a mérleg igencsak a rossz irányba billen. Nekem az illemóra beiktatása lenne az egyik javaslatom" - írta a képéhez Edina.



Sandra Bullock beleszeretett színésztársába, Keanu Reevesbehttp://www.life.hu/sztarok/20181222-sandra-bullock-beleszeretett-szinesztarsaba-keanu-reevesbe.htmlSandra Bullock még évekkel ezelőtt forgatott Keanu Reevesszel. Most Ellen DeGeneres műsorában vallott arról, mi is történt akkor köztük.TV + Sztárok--Visszatér a magyarok kedvenc csokija, a Piros Mogyoróshttp://www.life.hu/sztarok/20181222-visszater-a-magyarok-kedvenc-csokija-a-piros-mogyoros.htmlHosszú évtizedeken keresztül a legnépszerűbb csoki volt Magyarországon a Piros Mogyórós, négy éve mégis leállították a gyártását. Most azonban újra kapható.TV + SztárokEmily Ratajkowski feneke megint felrobbantotta az internetet: a kamerába nyomtahttp://www.life.hu/sztarok/20181222-emily-rajakowski-feneke-megint-felrobbantotta-az-internetet-a-kameraba-nyomta.htmlEmily Ratajkowski egészen közelről mutatta meg a fenekét. Ez lenne a karácsonyi ajándék, amit a rajongóknak szánt? TV + Sztárok--Melltartó és tengerparti karácsonyfa: így telik az ünnep Eva Longoriánálhttp://www.life.hu/sztarok/20181222-melltarto-es-tengerparti-karacsonyfa-igy-telik-az-unnep-eva-longorianal.htmlÍgy kívánt rajongóinak boldog ünnepeket a színésznő. TV + Sztárok--Konyhafőnök VIP: Király Péter lett a győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20181222-konyhafonok-vip-kiraly-peter-lett-a-gyoztes.htmlHatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője, Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott Pély Barnahttp://www.life.hu/sztarok/20181222-valasarol-vallott-pely-barna.html15 év együttlét után, fél éve szakított Pély Barna és Galambos Dorina. Az egykori házastársak egy közleményben tudatták a hírt a rajongóikkal, azóta egyikük sem szólalt meg a témában. Pély Barna most mégis megtörte a csendet. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.