Hosszú Katinka befejezte erre az évre az úszást: közösségi oldalán mondott köszönetet

úszás köszönet Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka a válás és a magánéleti válságok ellenére 2018-ban is fantasztikus teljesítményt nyújtott az úszásban. Az Iron Lady azonban ezúttal elköszönt.

Természetesen nem örökre int búcsút az úszásnak Katinka, idénre fejezi csak be a versenyzést. Az év hátralévő részében pihenni fog, jókat enni és minden idejét a szeretteivel szeretné tölteni.

„Szeretném Nektek megköszönni a sok biztatást e nehéz év végén! Tegnap versenyeztem idén utoljára, Lausenneben. Már itthon is vagyok és már nagyon készen állok a Karácsonyra :) Gondolom Ti is! (Még arra is volt ma időm, hogy kivasaljam a hajam...)” – írta a fotója mellé Katinka, aki gyönyörűbb, mint valaha.

Iszak Eszti szexi fehérneműben várja a karácsonyt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181223-iszak-eszti-szexi-fehernemuben-varja-a-karacsonyt-foto.htmlIszak Eszti felforrósítja fotójával ezt a borongós téli napot. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és családja szuper karácsonyi dalt készített karácsonyra Wolf Kati, Feke Pál és Kocsis Tibo közreműködésével: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181223-ordog-nora-es-csaladja-szuper-karacsonyi-dalt-keszitett-karacsonyra-wolf-kati-es-kocsis-tibo.htmlÖrdög Nóra és családja szuper karácsonyi dalt készített Wolf Kati, Kocsis Tibo és Feke Pál közreműködésével. TV + SztárokOrigoValóvilág 9: Csokit fizikai bántalmazás miatt kizárták a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181223-valovilag9-csokit-fizikai-bantalmazas-miatt-kizartak-a-jatekbol.htmlNem először történik, hogy egy játékost hazaküldenek a ValóVilág villájából. Ezúttal Csoki tett olyat, amelynek következtében azonnal el kellett hagynia a játékot. Egy vita hevében Zsuzsuhoz vágott egy szemöldökcsipeszt, amely a szabálykönyv miatt fizikai bántalmazásnak minősül. TV + SztárokOrigoGundel Takács Gábor: "Nem gondolom, hogy Vágó István mindent tudott"http://www.life.hu/sztarok/20181222-gundel-takacs-gabor-nem-gondolom-hogy-vago-istvan-mindent-tudott.htmlA legendás műsorvezető, Gundel Takács Gábor fogja vezetni a vadonatúj Legyen Ön is milliomos!-t, ezúttal a TV2-n. A kvízmester elmondta, szerinte mi számít manapság tájékozottságnak, mennyire okos a magyar, és hogy ő maga mindent tud-e. TV + Sztárok--Baukó Éva mellei alig fértek bele ebbe a fűzőbe - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181222-bauko-eva-mellei-alig-fertek-bele-ebbe-a-fuzobe.htmlNagyon dögösen várja a karácsonyt Baukó Éva: rajongói megőrülnek ettől a szoros fűzőtől. TV + SztárokOrigoRuby Rose amerikai színésznő bevásárolt a Heim Pál Gyermekkórháznakhttp://www.life.hu/sztarok/20181222-ruby-rose-amerikai-szineszno-bevasarolt-a-heim-pal-gyermekkorhaznak.htmlKórházi ellátásra szorult a Budapesten forgató Ruby Rose. Az élmény arra sarkallta a színésznőt, hogy segítsen a magyar egészségügyi intézményeknek. Megkezdte a bevásárlást, és arra buzdít mindenkit, aki teheti, cselekedjen hasonlóan. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.