Hosszú Katinka elárulta, milyen ajándékokat ad szeretteinek karácsonykor

karácsony ajándék Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka szereti a karácsonyt, amit mindig családjával tölt, Baján. Elárulta, mivel lepi meg szeretteit.

Hosszú Katinka a karácsonyról mesélt.

„Sajnos idén változik a program, mert az egyik nagyim már nem lehet velünk. Egyébként éppen az állandósága miatt szeretem a karácsonyt, mert tudom, hogy ugyanazt fogom csinálni, mint az elmúlt húszonegynéhány évben, ez a stabil pont az életemben. Karácsonykor újra gyereknek érezhetem magam. A karácsonyt végigbűnözöm, ha evésről van szó. Ez az az időszak, amikor két-három napig folyamatosan tele vagyok, szinte mindig eszem."

Hosszú Katinka Forrás: Instagram.com/hosszukatinka/

Azt is elárulta, milyen ajádkot vesz szeretteinek karácsonykor.

„Lehet, hogy nagyon közhelyesen hangzik, de nálunk nem az ajándékokról szól a karácsony. Szinte minden évben könyvvel, zoknival és csokival ajándékoznak meg a családtagjaim. Nálunk ez már hagyomány - írta meg a Blikk.

Sztárpárok, akik 2018-ban döntöttek a szétválás mellett: Ábel Anita és Várkonyi Andi is továbblépetthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sztarparok-akik-2018-ban-dontottek-a-szetvalas-mellett-abel-anita-varkonyi-andi.htmlSajnos a holtomiglan-holtodiglan nem mindig tart örökké. Bár az alábbi sztárpárok közül egyik sem gondolta, hogy végül elválnak útjaik egymástól, végül mégis szakítás lett a többéves kapcsolatok vége. TV + Sztárok--Így karácsonyoztak a hazai hírességek Zimány Lindáéktól Weisz Fanniékighttp://www.life.hu/sztarok/20181226-igy-karacsonyoztak-a-hazai-hiressegek-zimany-lindatol-weisz-fanniekig.htmlA hazai hírességek karácsonykor sem feledkeztek meg rajongóikról. Közösségi oldalaikon sokan mutatták meg karácsonyfájukat és osztották meg az idilli családi pillanatokat. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány képet a magyar sztárok karácsonyáról. TV + SztárokOrigoIsmét férjhez megy Heidi Klum szupermodell: fiatal pasija karácsonykor kérte meg a kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20181226-ismet-ferjhez-megy-heidi-klum-szupermodell-fiatal-pasija-karacsonykor-kerte-meg-a-kezet.htmlHeidi Klumot karácsonykor jegyezte el fiatal szerelme. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Dennis, a komisz sztárja, Mason Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20181225-igy-nez-ki-ma-a-dennis-a-komisz-sztarja-mason-gamble.htmlMason Gamble-t a Dennis, a komisz című vígjátékból ismerhette meg a világ, akkor hét éves volt. A nagy sikerű film bemutatása óta 25 év telt el, a kis Mason pedig jóképű férfivá cseperedett. TV + Sztárok--Kristen Stewart megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181225-kristen-stewart-megmutatta-uj-baratnojet.htmlA Twilight színésznője két évig volt együtt Stella Maxwell modellel, ám pár hónapja szakítottak. TV + SztárokOrigoHeidi Klum férjez megy 16 évvel fiatalabb szerelméhez, Tom Kaulitzhozhttp://www.life.hu/sztarok/20181225-heidi-klum-ferjez-megy-16-evvel-fiatalabb-szerelmehez-tom-kaulitzhoz.htmlSzenteste kérte meg Heidi Klum kezét fiatal szerelme, Tom Kaulitz, a Tokio Hotel gitárosa. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.