Keresztes Ildikót sorozatos traumák érték, az életben maradásért küzdött

halál válás tragédia Keresztes Ildikó trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása után fél évig a lakásából sem akart kilépni Keresztes Ildikó. Az énekesnő most élete egyik legnehezebb időszakáról mesélt. 

Huszonöt éves kapcsolat ért véget, amikor Keresztes Ildikó elvált férjétől, Kicska Lászlótól. Ezután elhunyt nevelőapja, majd a kutyája, végül édesapját is elveszítette. Menedzsment- és zenekarváltáson is átesett.

Élete egyik legnehezebb időszakáról D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában mesélt.

„A válásom után fél évig konkrétan az életen maradásért küzdöttem” – emlékezett vissza Keresztes Ildikó, aki közben nem állhatott meg egy percre sem, hiszen közben láthattuk a képernyőn és színpadon egyaránt.

„Elég mélyre hatoltak a gondolataim. Annyira fájt az egész minden, annyira fájt az élet, hogy azon gondolkodtam, hogy lehetne ennek véget vetni” – közölte az énekesnő.

„Sokkal több élni akarás és erős ösztön van bennem, minthogy az ember megtegyen egy ilyen lépést, de abszolút el tudom képzelni, hogy valaki el tud odáig jutni” – mondta D. Tóth Krisztának Keresztes Ildikó.

„Szoktam mondani, hogy mindennap azzal megküzdeni, hogy a beleidet vissza kell pakolni a nadrágba meg a szoknyácskába, és úgy elindulni valahova, és akkor már se enni, se aludni, se agyad nincs, se semmi” – fogalmazott az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.