Meghan hercegné marihuánát adhatott a vendégeknek első esküvőjén

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
esküvő Meghan Markle marihuána Meghan hercegné Trevor Engelson Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jamaicán tartotta első esküvőjét Meghan Markle. A boldogító igent, amely nem örökre szólt, Trevor Engelsonnak mondta ki. Egy bennfentes szerint a ceremónia utáni bulin marihuánát szolgáltak fel a vendégeknek. 

Meghan Markle oly sokszor botrányt okozó édesapja, Thomas Markle azt állította nemrégiben, hogy Meghan hercegné 2011-es első esküvőjén marihuánát szolgált fel a vendégeknek. A The Sun cikke szerint pedig most egyes kiszivárgott e-mailek is ezt bizonyítják.

Első esküvőjén még huncutabb volt Meghan hercegné Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Meghan Markle Trevor Engelsonnal kötötte meg válással végződött házasságát. A cikk szerint a szálloda alkalmazottain keresztül rendelték meg a marihuánát. A hercegné pedig kis muszlinzsákokat is rendelt, hogy ebbe tegye a füvet.

A beszámoló szerint a hercegnére nem volt jellemző a marihuána használata, néha-néha beleszívott egy-egy cigarettába, az ajándékot mindössze jó viccnek tartotta, ha már az esküvőt egyébként is Jamaicán tartották. Mindenesetre ha valóban így történt, második esküvője nagyon különbözött az elsőtől.

Több százezer forintot gyűjtöttek össze a magyar színésznők az onkológiai központnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-tobb-szazezer-forintot-gyujtottek-ossze-a-magyar-szinesznok-az-onkologiai-kozpontnak.htmlMagyar színésznők álltak modellt egy naptárhoz, amelynek bevételeit hamarosan jótékony célokra fordítják. TV + SztárokOrigoVV Reni elmondta, mit vár Csokitól, miután kizárták a játékból (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181228-vv-reni-elmondta-mit-var-csokitol-miutan-kizartak-a-jatekbol-18.htmlNem maradhatott a ValóVilág 9 villájában VV Csoki, kizárták a játékból. Villabeli párja, VV Reni teljesen összetört. Most elárulta VV Gregnek, mit vár a férfitól ezután. TV + SztárokOrigo2018 a szerelem éve is volt: Berki Krisztián és Tóth Gabi is idén talált párrahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-2018-a-szerelem-eve-is-volt-berki-krisztian-es-toth-gabi-is-iden-talalt-parra.htmlSok boldog eseménynek lehettünk szemtanúi 2018-ban: több sztár is idén találta meg a szerelmét. A régóta szingli Tóth Gabit eltalálta Ámor nyila, Koholák Alexandra megházasodott, de még Berki Krisztiánnak is bekötötték a fejét! TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Lacika vajon udvarol Zsuzsunak?http://www.life.hu/sztarok/20181228-valovilag-9-lacika-vajon-udvarol-zsuzsunak.htmlÚgy tűnik, félreérthető jeleket küldött Lacika Zsuzsunak a ValóVilág 9 villájában. A lány felszólította a férfit, hogy ha udvarolni akar, az legyen egyértelmű. TV + Sztárok--Medveczky Ilona új veszélyes szenvedélye a habanero és a skorpiópaprikahttp://www.life.hu/sztarok/20181228-medveczky-ilona-uj-veszelyes-szenvedelye-a-habanero-es-a-skorpio-paprika.htmlImádja a csípőset Medveczky Ilona táncművész. Nem tagadja: egy falatot sem lenne szabad ennie belőle krónikus vastagbélgyulladása miatt, ám nem bír neki ellenállni. Kertjében a legerősebb fajtákat termeszti. TV + Sztárok--Félnek a villalakók VV Zsuzsutól: erős ellenfélnek tartjákhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-felnek-a-villalakok-vv-zsuzsutol-eros-ellenfelnek-tartjak.htmlKiderült, hogy egyre jobban félnek a villalakók VV Zsuzsutól. Erős ellenfélnek tartják a lányt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.