Tolvai Reni közösségi oldalán vágott vissza a rosszindulatú kommentelőknek

trágár szavak komment hozzászólás Tolvai Renáta Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen beavatja követőit élete egyes részleteibe Tolvai Renáta énekesnő. Így időről időre meg kell küzdenie a rosszindulatú kommentelők becsmérlő szavaival. Most megelégelte, közösségi oldalán vágott vissza nekik. 

„Boldog karácsonyt” – mindössze ennyit válaszolt kedvesen Tolvai Renáta annak a kommentelőnek, aki karácsonyi fotója alá azt írta, hogy az énekesnő bizony csúnya.

Úgy tűnik, az év vége közeledtével Tolvai Reni megelégelte a rosszindulatú hozzászólók támadásait. Nem elégedett meg azzal, hogy válaszolt nekik, kifotózta, majd kitette közösségi oldalára. Ezzel együtt egy kérdést intézett rajongóihoz: „Erről mit gondoltok? Vannak ilyen emberek?”

Erre szép számmal gyűlni kezdtek a védelmező hozzászólások, amelyekkel igyekeznek megnyugtatni az énekesnőt. „Drága Renike! Te maradj mindig ilyen tiszta lelkű, kis Csoda! Nagyon szeretünk, meg se halld, észre se vedd a gonosz emberek bántását” – írta az egyik kommentelő.

2018 a szerelem éve is volt: Berki Krisztián és Tóth Gabi is idén talált párrahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-2018-a-szerelem-eve-is-volt-berki-krisztian-es-toth-gabi-is-iden-talalt-parra.htmlSok boldog eseménynek lehettünk szemtanúi 2018-ban: több sztár is idén találta meg a szerelmét. A régóta szingli Tóth Gabit eltalálta Ámor nyila, Koholák Alexandra megházasodott, de még Berki Krisztiánnak is bekötötték a fejét! TV + SztárokOrigoSokáig rettegett a ráktól Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-sokaig-rettegett-a-raktol-kiraly-viktor-edesanyja-es-ikertestvere-megbetegedese-miatt.htmlKirály Viktor édesanyja és testvére is megküzdött a rákkal, így sokáig ő is félt a gyilkos kórtól. TV + SztárokOrigoÉvet értékelt közösségi oldalán Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20181227-evet-ertekelt-kozossegi-oldalan-curtis.htmlIgazán mozgalmas évet zárt Curtis, amit most a közösségi oldalán ki is értékelt. TV + SztárokOrigoA 2018-as év legnagyobb sztárbotrányai: Majka és Curtis felbomlását nem fogjuk elfelejtenihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-a-2018-as-ev-legnagyobb-sztarbotranyai-majka-es-curtis-felbomlasat-nem-fogjuk-elfelejteni.htmlEz az év sem múlhatott el a sajtót megrengető sztárbotrányok nélkül. Hosszúra nyúló családi perpatvar, szakmai viták vagy éppen titokról lerántott lepel tartotta lázban az embereket. A Weisz Fanni és édesanyja között húzódó feszültség a tetőfokára hágott ebben az évben, de Majka és Curtis is szolgáltattak beszélnivalót. TV + SztárokOrigoVisszavonulásáról vallott a legendás rádiós, Vass István Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20181227-visszavonulasarol-vallott-a-legendas-radios-vass-istvan-zoltan.htmlNégy és fél évtizeden át tudósított különböző sporteseményekről a rádióban Vass István Zoltán. Egyszer azonban váratlanul visszavonult, és most elárulta, miért tette. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzilágyi István és felesége elégette pénzüket, nehéz helyzetben vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20181227-szilagyi-istvan-es-felesege-elegette-penzuket-nehez-helyzetben-vannak.htmlÉvek óta anyagi és egészségügyi gondokkal küszködik Szilágyi István színművész. Az ünnepek sem hoztak számukra megnyugvást, véletlenül tűzre dobták a számlákra szánt pénzüket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.