ValóVilág 9 VV Lacika udvarlás románc VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, félreérthető jeleket küldött Lacika Zsuzsunak a ValóVilág 9 villájában. A lány felszólította a férfit, hogy ha udvarolni akar, az legyen egyértelmű. 

„Folyamatosan úgy csinálsz, mintha csapnád a szelet, de nincs sehol semmi, és sehol kanyar egyenes” – mondta Zsuzsu Lacikának a ValóVilág 9 villájában, amikor a férfi énekelni próbált neki.

„Lacika, udvarolj normálisan, ha szeretnél udvarolni” – szólt közbe Adri. Majd Lacika közölte: nem kért háttérzenekart. Úgy látta jónak, hogy ha bevonul Zsuzsuval a hálószobába, és megbeszélik, mi is történik közöttük.

Úgy tűnik, Lacikának nincsenek komoly szándékai. „Szép lánynak tartalak, a kinti életben lehet, hogy udvarolnék neked meg ilyesmi” – mondta a férfi. Majd hozzátette: unja, hogy mindig fiúkkal beszélget, ezért közeledett hozzá.

2018 a szerelem éve is volt: Berki Krisztián és Tóth Gabi is idén talált párrahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-2018-a-szerelem-eve-is-volt-berki-krisztian-es-toth-gabi-is-iden-talalt-parra.htmlSok boldog eseménynek lehettünk szemtanúi 2018-ban: több sztár is idén találta meg a szerelmét. A régóta szingli Tóth Gabit eltalálta Ámor nyila, Koholák Alexandra megházasodott, de még Berki Krisztiánnak is bekötötték a fejét! TV + SztárokOrigoFélnek a villalakók VV Zsuzsutól: erős ellenfélnek tartjákhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-felnek-a-villalakok-vv-zsuzsutol-eros-ellenfelnek-tartjak.htmlKiderült, hogy egyre jobban félnek a villalakók VV Zsuzsutól. Erős ellenfélnek tartják a lányt. TV + SztárokOrigoMedveczky Ilona új veszélyes szenvedélye a habanero és a skorpió paprikahttp://www.life.hu/sztarok/20181228-medveczky-ilona-uj-veszelyes-szenvedelye-a-habanero-es-a-skorpio-paprika.htmlImádja a csípőset Medveczky Ilona táncművész. Nem tagadja: egy falatot sem lenne szabad ennie belőle krónikus vastagbélgyulladása miatt, ám nem bír neki ellenállni. Kertjében a legerősebb fajtákat termeszti. TV + Sztárok--Hajdú Péter egy soha nem látott fotót mutatott Zámbó Jimmyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-hajdu-peter-egy-soha-nem-latott-fotot-mutatott-zambo-jimmyrol.htmlTragikus körülmények között, 2001-ben hunyt el Zámbó Jimmy. Rajongói a mai napig imádják a dalait, hiányolják a zenei palettáról. Hajdú Péter most egy soha nem látott fotót osztott meg az énekesről, amelyen nem a színpadon, hanem feltehetően bulizás közben látható. TV + SztárokOrigoKomár Lászlóról posztolt képet Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-komar-laszlorol-posztolt-kepet-hajdu-peter.htmlInstagram-oldalán nosztalgiázik Hajdú Péter. Régi fotók és emlékek után kutakodott. Láthattunk már fotót a 30. születésnapjáról és Zámbó Jimmyről is, most pedig Komár Lászlóval osztott meg egy közös képet. TV + Sztárok--Palik László megmutatta, milyen elképesztő helyszínen forgatják az Exatlon Hungarythttp://www.life.hu/sztarok/20181228-palik-laszlo-megmutatta-milyen-elkepeszto-helyszinen-forgatjak-az-exatlon-hungaryt.htmlMesés tengerparton kell elképesztő teljesítményről tanúbizonyságot tennie az Exatlon Hungary versenyzőinek. A Dominikai Köztársaságban lévő forgatási helyszínt Palik László mutatta be egy friss videóban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.