Újabb fejlemény Aurelio rendőrségi ügyében: szembenézhet a vádlójával

Forrás: RTL II -
rendőrségi ügy erőszak rablás VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori győztese hamarosan szembenézhet a vádlójával. Egy férfi ugyanis azt állítja, hogy a felfegyverkezett Aurelio és pár barátja tavaly ősszel az autójukba tuszkolták. A VV szereplője szerint a férfi pár órával korábban meglopta őt. Az ügy több mint egy éve húzódik már.

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség most fejezte be a nyomozati szakaszt, de vádat még nem emeltek. Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán a Blikknek elárulta, hogy érdekes dolgok derülnek ki hamarosan.

Aurelio szembenézhet vádlójával Forrás: RTL II


"Több nyomozati cselekmény elrendelését kértük még a hatóságoktól. Az egyik ilyen, hogy a vádló és védencem közt legyen szembesítés, azaz még a bírósági tárgyalás előtt nézzenek egymás szemébe, és úgy mondják el mind a ketten, hogy mi is történt azon a bizonyos napon. Erre még egyáltalán nem került sor. Azt gondolom, ha ez megtörténik, egészen érdekes dolgok fognak kiderülni. Nem féltem ügyfelemet egy ilyen szembesítéstől, bár az igaz, hogy ilyen súlyos és igazságtalan vádak esetén könnyen elszabadulhatnak az indulatok, de hisszük, hogy jó döntés lenne" - mondta Aurelio Caversaccio ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.