Jennifer Aniston exével találkozgat Angelina Jolie

Brad Pitt Justin Theroux Angelina Jolie randi Mexikó Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life&Style magazin szerint Angelina Jolie megint Aniston volt férjére vetette ki a hálóját.

Brad Pitt és Jennifer Aniston 2000 és 2005 között voltak házasok, kapcsolatuk pedig Angelina miatt ment tönkre. Jolie a Mr. és Mrs. Smith fogatásán csábította el Pittet. Úhgy tűnik, hogy az események ismétlik önmagukat: Jolie és Aniston volt férje, Justin Theroux találkozgatnak. Az amerikai pletykalap informátora szerint Theroux vette fel a kapcsolatot Jolie-val, és már közös utazáson is voltak: egy mexikói szállodába Mr. És Mrs. Smith néven jelentkeztek be.

Jennifer Aniston és Justin Theroux idén februárban jelentették be, hogy két év házasság után elválnak.

Jennifer Aniston és Justin Theroux Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mt / Mega



Vajna Timi félmeztelenül pózolt a férjének, aki lefotózta: "Fullos"http://www.life.hu/sztarok/20181229-vajna-timi-felmeztelenul-pozolt-a-ferjenek-aki-lefotozta-fullos.htmlVajna Timi egészen közeli fotót posztolt a fenekéről. A képet Andy Vajna készítette a Maldív-szigeteken. TV + SztárokOrigoMelltartóban mutatta meg terheshasát Lilu - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181229-melltartoban-mutatta-meg-terheshasat-lilu-foto.html"Készül a hennafestésem....Dávid szerint terhestetkó..." - írta a fotóhoz Lilu, akinek gyönyörű minta lesz a pocakján. TV + Sztárok--Legendák, akik 2018-ban távoztak közülünk: Orbán Józseftől és Aretha Franklintől is búcsúznunk kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20181221-legendak-akik-2018ban-tavoztak-kozulunk-orban-jozsef-es-aretha-franklin.htmlSajnos 2018 sem múlt el veszteségek nélkül, idén is sok legenda távozott közülünk. Kiváló zenészektől és színészektől kellett végső búcsút vennünk, de sportolót és tudóst is ragadott el a halál. Hiányukat még sokáig érezni fogjuk, de nem feledjük őket. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya: Stella már 22 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20181229-igy-nez-ki-most-antonio-banderas-es-melanie-griffith-lanya-stella-mar-22-eves.htmlSzeptemberben töltötte be 22. életévét Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya, Stella. Gyönyörű nő lett belőle. TV + Sztárok--Így emlékszik vissza Michael Schumacher síbalesetére az őt megmentő orvoshttp://www.life.hu/sztarok/20181229-igy-emlekszik-vissza-michael-schumacher-sibalesetere-az-ot-megmento-orvos.htmlPontosan 5 éve annak, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett. Az őt megmentő egyik orvos most azt mondja, a pilóta szerencsés volt, hogy egyáltalán túlélte az esetet. TV + Sztárok--ValóVilág 9: felezőbulit tartottak a villában, csók is csattanthttp://www.life.hu/sztarok/20181229-valovilag-9-felezobulit-tartottak-a-villaban-csok-is-csattant.htmlFeléhez érkezett a VV9, a villalakók pedig ezt meg is ünnepelték. Folyt az alkohol, ment a buli, a tánc. Közben pedig csók is csattant. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.