Válik Usher: a második házasságának is vége

Usher házasság feleség válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze három év házasság után Usher elvált a második feleségétől is.

A 40 éves amerikai énekes és felesége, Grace Miguel tíz év együttélés után 2015-ben esküdött egymásnak örök hűséget. A házasság nem tartott sokáig, három év után, idén márciusban döntöttek úgy, hogy külön folytatják az életüket.

Usher és Grace Miguel Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jonathan Leibson


A Mirror azt írta, hogy a válást pénteken mondták ki Georgia államban. Usher ugyanazt az ügyvédet fogadta fel, mint amikor első feleségétől, Tameka Fostertől vált el. Az zenésznek Tamekától két fiat született.


22 év házasság után válik feleségétől Forest Whitakerhttp://www.life.hu/sztarok/20181230-22-ev-hazassag-utan-valik-felesegetol-forest-whitaker.htmlDecember 28-án jelentette be Forest Whitaker, hogy válik feleségétől, Keisha Nashtől 22 év házasság után. TV + SztárokOrigoA Vogue végigkísérte Palvin Barbi egy napját: így él a szupermodell New Yorkbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181230-a-vogue-vegigkiserte-palvin-barbi-egy-napjat-igy-el-a-szupermodell-new-yorkban.htmlSoha ennyire még nem láthattunk bele Palvin Barbi életébe. A magyar szupermodell a Vogue magazinnak engedte meg még novemberben, hogy kamerával végigkísérjék egy szabadnapját. TV + Sztárok--Jennifer Aniston exével találkozgat Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20181230-jennifer-aniston-exevel-talalkozgat-angelina-jolie.htmlA Life&Style magazin szerint Angelina Jolie megint Aniston volt férjére vetette ki a hálóját. TV + Sztárok--Vajna Timi félmeztelenül pózolt a férjének, aki lefotózta: "Fullos"http://www.life.hu/sztarok/20181229-vajna-timi-felmeztelenul-pozolt-a-ferjenek-aki-lefotozta-fullos.htmlVajna Timi egészen közeli fotót posztolt a fenekéről. A képet Andy Vajna készítette a Maldív-szigeteken. TV + SztárokOrigoMelltartóban mutatta meg terheshasát Lilu - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181229-melltartoban-mutatta-meg-terheshasat-lilu-foto.html"Készül a hennafestésem....Dávid szerint terhestetkó..." - írta a fotóhoz Lilu, akinek gyönyörű minta lesz a pocakján. TV + Sztárok--Legendák, akik 2018-ban távoztak közülünk: Orbán Józseftől és Aretha Franklintől is búcsúznunk kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20181221-legendak-akik-2018ban-tavoztak-kozulunk-orban-jozsef-es-aretha-franklin.htmlSajnos 2018 sem múlt el veszteségek nélkül, idén is sok legenda távozott közülünk. Kiváló zenészektől és színészektől kellett végső búcsút vennünk, de sportolót és tudóst is ragadott el a halál. Hiányukat még sokáig érezni fogjuk, de nem feledjük őket. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.