ValóVilág 9 hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja elindult a Fitt hét a Villában, és szinte minden villalakót a frász kerülgetett, amikor kiderült: rá kell állniuk a mérlegre. Voltak nagy rácsodálkozások, azon pedig mi is meglepődtünk, hogy néhány játékos közel vagy kicsit több, mint 10 kilót hízott. Persze az is előfordulhat, hogy a beköltözési súlyukra emlékeznek rosszul. 

Az alábbi videóból kiderül, ki mennyit hízott az elmúlt két hónapban, és az is, hogy melyikük hogyan fogadta a mérlegen látottakat.

Vasvári Vivien így búcsúzott 2018-tólhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-vasvari-vivien-igy-bucsuzott-2018tol-instagram.htmlNagyon jó évet zárt Vasvári Vivien. A luxusfeleség Instagram-posztban mondta el, mit adott neki 2018. TV + SztárokOrigoNem hisznek a rajongói Curtisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-nem-hisznek-rajongoi-curtisnek-lemondott-koncert.htmlTöbb koncert lemondása után a rajongói nehezen hisznek Curtisnek. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Greg lett a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20181231-valovilag9-greg-lett-a-kivalasztott.htmlVasárnap este szavaztak a villalakók, kit nem szeretnének a továbbiakban a játékban látni. TV + SztárokOrigoAz Instagramon vall a 2018-as évéről Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/sztarok/20181231-az-instagramon-vall-a-2018-everol-karpati-rebeka.htmlTeljesen kizsigerelte magát 2018-ban Kárpáti Rebeka. Azt vallja, kemény év van mögötte. TV + Sztárok--Így értékeli a 2018-as évét Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20181231-igy-ertekeli-a-2018as-evet-majka-sikerek-es-vesztesegek.htmlA Facebook-oldalán vallott az elmúlt év veszteségeiről és örömeiről Majka. TV + SztárokOrigoPresszóból lopták el Hajós András pénztárcáját: pénz, bankkártya, iratok is benne voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-presszobol-loptak-el-hajos-andras-penztarcajat-penz-bankkartya-iratok-is-benne-voltak.htmlHajós András kiakadt, ugyanis valaki ellopta a pénztárcáját szombat délelőtt egy presszóban a Szent István-bazilikánál. A tévés bankkártyái és papírjai is abban voltak, valamint 50 ezer forint is volt nála. "Üzenem a tolvajnak, hogy szégyellje magát, amiért elvitte az egész tárcámat!" - fakadt ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.