Jakabos Zsuzsanna szexi fehérneműs fotóval kívánt boldog új évet

fehérnemű szexi bugyi Jakabos Zsuzsanna Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás alakot villantott Jakabos Zsuzsanna úszónő. Fehérneműs fotóval kívánt boldog új évet rajongóinak. 

„Kívánok Nektek nagyon sok szeretetet, egészséget és boldogságot a következő évre is!
Köszönöm, hogy velem vagytok!” – írta Instagram-oldalára feltöltött fotójához. A képen az Európa-bajnok úszónő látható. Mindössze egy kötött pulóvert és egy bugyit visel, így látni engedi csodás lábait. A kép nagyon szexire sikerült.

Nem sokkal ezután pedig egy fürdőruhás képpel örvendeztette meg rajongóit, melyen formás fenekét is megvillantotta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tell me about your new year’s resolution

Zsuzsanna Jakabos (@zsuzsubell) által megosztott bejegyzés,

Közleményt adott ki Michael Schumacher családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190102-kozlemenyt-adott-ki-michael-schumacher-csaladja.htmlHivatalos közleményt adott ki Michael Schumacher családja a közösségi oldalon. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Adri nagyon erotikusan eszi a banánt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190102-valovilag-9-vv-adri-nagyon-erotikusan-eszi-a-banant.htmlVV Adrinál senki nem eszi erotikusabban a banánt. Nem is harapja, inkább szopogatja. TV + SztárokOrigoAutó csapódott Peller Károly házának kerítésébehttp://www.life.hu/sztarok/20190102-auto-csapodott-peller-karoly-hazanak-keritesebe.htmlPeller Károly elárulta, szörnyű látvány fogadta szilveszter éjszakáján, amikor hazaért: egy autó a házának kerítésébe csapódott. TV + SztárokOrigoÚjabb részletek Pintér Tenya új kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-ujabb-reszletek-pinter-tenya-uj-kapcsolatarol.htmlEgyre több részlet derül ki Pintér Tibor új párkapcsolatáról. TV + SztárokOrigo10 milliós szilveszteri bulit tartottak Beckhamékhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-10-millios-szilveszteri-bulit-tartottak-beckahmek.htmlDavid Beckham és családja megadta a módját az új év köszöntésének: hatalmas partit tartottak barátaik és családjuk számára. A hírek szerint átszámítva több mint 10 millió forintba került a buli. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni édesanyja büszkén figyelte a lányát a tévébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-weisz-fanni-edesanyja-buszken-figyelte-a-lanyat-a-teveben.htmlWeisz Fanni idén is tolmácsolta Áder János beszédét, édesanyja pedig büszkén, könnyekig hatódva figyelte a tévében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.