közlemény család Michael Schumacher évforduló születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalos közleményt adott ki Michael Schumacher családja a közösségi oldalon.

Holnap 50 éves lesz Michael Schumacher és ebből az alkalomból hosszú idő után először közleményt adott ki az egykori Forma–1-es pilóta családja. A Facebookon közzétett bejegyzésben kifejtik, az évforduló alkalmából létrehoztak egy virtuális múzeumot, amelyet egy applikáción keresztül lehet megtekinteni. Azt írták, így szeretnék megünnepelni karrierjét, sikereit és győzelmeit.

Biztosak lehettek benne, hogy Michael a legjobb kezekben van, mindent megteszünk érte. Kérlek, értsétek meg, hogy nagyon érzékeny téma számunkra az ő egészsége, és igyekszünk továbbra is privát módon kezelni ezt. Egyúttal szeretnénk megköszönni a támogatásotokat és boldog új évet kívánunk!” – írták.

Autó csapódott Peller Károly házának kerítésébehttp://www.life.hu/sztarok/20190102-auto-csapodott-peller-karoly-hazanak-keritesebe.htmlPeller Károly elárulta, szörnyű látvány fogadta szilveszter éjszakáján, amikor hazaért: egy autó a házának kerítésébe csapódott. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Adri nagyon erotikusan eszi a banánt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190102-valovilag-9-vv-adri-nagyon-erotikusan-eszi-a-banant.htmlVV Adrinál senki nem eszi erotikusabban a banánt. Nem is harapja, inkább szopogatja. TV + SztárokOrigoÚjabb részletek Pintér Tenya új kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-ujabb-reszletek-pinter-tenya-uj-kapcsolatarol.htmlEgyre több részlet derül ki Pintér Tibor új párkapcsolatáról. TV + SztárokOrigo10 milliós szilveszteri bulit tartottak Beckhamékhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-10-millios-szilveszteri-bulit-tartottak-beckahmek.htmlDavid Beckham és családja megadta a módját az új év köszöntésének: hatalmas partit tartottak barátaik és családjuk számára. A hírek szerint átszámítva több mint 10 millió forintba került a buli. TV + SztárokOrigoMészáros Árpád Zsolt menyasszonya nemet mondott a titkos esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190102-meszaros-arpad-zsolt-menyasszonya-nemet-mondott-a-titkos-eskuvore.htmlMészáros Árpád Zsolt két éve jegyezte el párját, de az esküvőre még nem tudtak sort keríteni. A színész titokban és gyorsan szerette volna nemrég oltár elé vezetni kedvesét, de Brigi megvétózta az ötletet. TV + Sztárok--VV Csoki megtörte a csendet: a kizárásáról adott interjút - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-vv-csoki-megtorte-a-csendet-a-kizarasarol-adott-interjut.htmlA ZSHOW time nevezetű YouTube-csatornán a ValóVilágból kizárt VV Csoki elmesélte, miként vélekedik a történtekről, és hogy csinálna-e bármit is másként. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.