Meghan Markle megtiltotta Harry hercegnek az alkoholt, a kávét és a teát

Forrás: AFP/Jason Dorday -
ital Meghan Markle alkohol egészséges életmód Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle rávette férjét, Harry herceget arra, hogy éljen egészségesebben: alkohol és kávé helyett inkább ásványvizet igyon, valamint mozogjon rendszeresen.

Köztudott, hogy Harry herceg fiatalabb korában nem vetette meg az italt és a féktelen bulizást. Most viszont, hogy megházasodott és hamarosan édesapa lesz, ideje megváltoznia. Felesége, Meghan ki is adta neki a parancsot: nincs több alkohol, kávét és tea – számolt be róla a DailyMail.

A lap szerint a hercegné arra buzdítja férjét, hogy ezek helyett igyon inkább ásványvizet az egészséges életmód jegyében. Emellett állítólag még a jógázásra is rávette kedvesét, hiszen fontosnak tartja mindkettejük számára a rendszeres testmozgást.

Mindezeknek már meg is látszik a hatása, a közeli ismerősök elmondása szerint a herceg sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb az utóbbi időben.

Meghan Markle szigorú szabályokat hozott Forrás: AFP/Jason Dorday

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.