Újabb fellépést mondott le Curtis: kiakadtak a rajongói

Forrás: Instagram / Curtis -
rajongó lemondás fellépés Curtis botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fellépése előtt másfél órával mondta le miskolci koncertjét Curtis, aki sokadjára hivatkozott betegségre. A rajongók ezúttal nem vették a védelmükbe.

Az év utolsó bulijára hívták meg egy miskolci klub szervezői Curtist, aki másfél órával a kezdés előtt betegségre hivatkozva lemondta a fellépését.

Curtis Forrás: Instagram / Curtis

„Elnézést kérünk mindenkitől, aki várta tegnap Curtist, a fellépése előtt másfél órával betegségére hivatkozva mondta le a bulit. Köszönjük a megértést, és hogy ennek ellenére is telt házzal dübörögtünk hajnalig!” – szabadkozott a hely illetékese.

A rajongók teljesen kiakadtak. Szinte senki sem hitte el, hogy a rapper ismét, mint az utóbbi időben oly sokszor, mebetegedett. A Blikknek sikerült elérnie a sztárt, aki így indokolta a sajnálatos esetet.

„Lázam volt, és mérlegeltem: most az a buli vagy szilveszterkor a három buli ne menjen. Nincs több mondanivalóm” – fogalmazott szűkszavúan Curtis, aki a szilveszteri bulikat rendre letolta.

Hosszú Katinka elárulta, milyen ajándékokat ad szeretteinek karácsonykorhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-hosszu-katinka-elarulta-milyen-ajandekokat-ad-szeretteinek-karacsonykor.htmlHosszú Katinka szereti a karácsonyt, amit mindig családjával tölt, Baján. Elárulta, mivel lepi meg szeretteit.TV + Sztárok--Feloszlott az Akkezdet Phiai hiphopformációhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-feloszlott-az-akkezdet-phiai-hiphop-formacio-facebookon-jelentettek-be.htmlA Facebook-oldalán jelentette be az Akkezdet Phiai hiphopformáció, hogy január elsejétől kettéválnak. Závada Péter és Saiid húsz éven át zenélt együtt. TV + Sztárok--Úgy tudni, új barátnője van Pintér Tibornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-uj-baratnoje-van-pinter-tibornak.htmlA Ripost úgy tudja, a két ünnep között intim helyzetben kapták lencsevére Pintér Tibort, amint vélhetőleg új szerelmét ölelgette, csókolgatta az Álomutazók előadásán. TV + SztárokOrigoFürdőruhában mutatta meg bomba testét az 52 éves Salma Hayekhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-furdoruhaban-mutatta-meg-bombatestet-az-52-eves-salma-hayek-szineszno.htmlFürdőruhás képeket töltött fel az Instagram-oldalára a népszerű színésznő, Salma Hayek. A fotókhoz sok kommentár nem is kell, inkább mutatjuk őket. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Vivi és Hunor kettesben töltötték az éjszakáthttp://www.life.hu/sztarok/20190101-valovilag9-vivi-es-hunor-kettesben-toltottek-az-ejszakat.htmlEgy romantikus vacsora, egy kis masszázs: ezek után vajon mivel folytatódott Vivi és Hunor éjszakája? TV + SztárokOrigoKözös képet posztolt Schumacherrel Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-kozos-kepet-posztolt-michael-schumacherrel-hajdu-peter.html10 évvel ezelőtti fotóval nosztalgiázik Hajdú Péter. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.