ValóVilág 9: rengeteget hízott Vivi a villában

alak Villa ValóVilág 9 hízás egészség mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentős súlygyarapodással büszkélkedhetnek a ValóVilág 9 lakói. A szereplők most mérlegelésen estek át, így pontosan tudják, mennyit kell ledolgozniuk. 

A finom ételek és a mozgásszegény életmód bizony meglátszik a ValóVilág 9 lakóinak alakján. Most mérlegelésen estek át, ahol megtudhatták, mennyit is híztak a beköltözés óta.

Roland például 89 kilóval érkezett a stúdióba, most pedig 98 kilót mutatott a mérleg. A legdrasztikusabbnak talán Vivien helyzete látszik, aki a játék kezdetén 42 kilót nyomott, most pedig 54 kilónál is több látszott a kijelzőn. A villalakó sírva fakadt, amikor megtudta az eredményt.

Ábel Anita a közösségi oldalán értékelte az előző évethttp://www.life.hu/sztarok/20190102-abel-anita-a-kozossegi-oldalan-ertekelte-az-elozo-evet.htmlÁbel Anita a közösségi oldalán értékelte néhány szóban az előző évet. TV + SztárokOrigoKözleményt adott ki Michael Schumacher családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190102-kozlemenyt-adott-ki-michael-schumacher-csaladja.htmlHivatalos közleményt adott ki Michael Schumacher családja a közösségi oldalon. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Adri nagyon erotikusan eszi a banánt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190102-valovilag-9-vv-adri-nagyon-erotikusan-eszi-a-banant.htmlVV Adrinál senki nem eszi erotikusabban a banánt. Nem is harapja, inkább szopogatja. TV + SztárokOrigoAutó csapódott Peller Károly házának kerítésébehttp://www.life.hu/sztarok/20190102-auto-csapodott-peller-karoly-hazanak-keritesebe.htmlPeller Károly elárulta, szörnyű látvány fogadta szilveszter éjszakáján, amikor hazaért: egy autó a házának kerítésébe csapódott. TV + SztárokOrigoÚjabb részletek Pintér Tenya új kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-ujabb-reszletek-pinter-tenya-uj-kapcsolatarol.htmlEgyre több részlet derül ki Pintér Tibor új párkapcsolatáról. TV + SztárokOrigoÚgy tudni, új barátnője van Pintér Tibornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-uj-baratnoje-van-pinter-tibornak.htmlA Ripost úgy tudja, a két ünnep között intim helyzetben kapták lencsevére Pintér Tibort, amint vélhetőleg új szerelmét ölelgette, csókolgatta az Álomutazók előadásán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.