Pécsi Ildikó elfogadta férje második szerelmét, vagyis a focit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó szerelem férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó és férje már 50 éve kitartanak egymás mellett, még úgy is, hogy a kapcsolatukban más szerelmek is szerepet kaptak.

Pécsi Ildikóék életét nem lehetne nyugodtnak és harmonikusnak nevezni, hiszen a volt menyével folytatott pereskedés felemészti őket, ahogy szeretett férjének betegsége is megijesztette őket. Habár a mögöttük lévő évek sok megpróbáltatást tartogattak, január 4-én jeles és boldog évfordulóra készülnek: az 50 éves házassági évfordulójukra.

Pécsi Ildikó elfogadta férje második szerelmét Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Szépen, öregesen, meghitten ünneplünk majd. Ez most nekünk a legnagyobb dolog" – mondta a Story Magazinnak Pécsi Ildikó, aki azt is elárulta, mi a hosszú ideje tartó kapcsolatuk titka. „Lajos iszonyatosan szeretett engem és a fiát... de ha pályára lépett, a másik nagy szerelmére, a futballra koncentrált. A mi egymásba kapaszkodásunk annyira erős volt, hogy ez a két «szerelem» jól megfért egymás mellett. Sőt én sem voltam ezzel másként, hiszen én ugyanígy éreztem a színház iránt" – árulta el a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.