Peller Károlynak ismét a zaklatójától kell tartania

Forrás: MTI/Beliczay László -
kerítés biztonsági őr Peller Károly biztonság zaklató zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy autó döntötte ki az Operettszínház művészének, Peller Károlynak a kerítését. Most újra tartania kell a zaklatójától, aki egyszer már a kertjébe is bemászott. 

Ahogy mi is megírtuk: autó csapódott Peller Károly, az Operettszínház művészének kerítésébe. A csodával határos, hogy senki nem sérült meg.

Ám ezzel nemcsak a nagy összegű javítási költséggel kell megbirkóznia, hanem biztonságáért is többet kell tennie. Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy egyik hölgy rajongója üldözi a szerelmével. Korábban a kertjébe is bemászott, első fokon próbára bocsátották.

"Már korábban megállapodtam egy biztonsági céggel, az egész kert és a ház is be van kamerázva, ráadásul bárki belép a kapun, a rendszer máris jelez. Ezenfelül egy biztonsági őrt is küld a cég, aki a nap huszonnégy órájában vigyáz majd rám" - mondta a Ripostnak Peller Károly.

Peller Károly megtette az óvintézkedéseket Forrás: MTI/Beliczay László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.