Pintér Tibor elmondta, hogy miért a fiatalabb nők érdeklik

Forrás: TV2 -
párkapcsolat Pintér Tibor szerelem Tenya költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy változások történnek Pintér Tibor életében. Szakított Fridával, most új barátnője van, majd új otthonba is költözött. Most pedig azt is elárulta, hogy miért a fiatalabb lányok között vadászgat. 

A Legbátrabb páros után szakított a nála sokkal fiatalabb kedvesével, Fridával Pintér Tibor. A változások sora itt nem állt meg, nemrégiben kiköltözött a Kincsem Parkból. A Nemzeti Lovas Színház igazgatóját már más oldalán láthatjuk. Új kedvese Ilyés Jenifer, aki szintén sokkal fiatalabb nála, mindössze 24 éves. A nézők láthatták már az X-Faktorban és a Magyarország Szépe versenyen is. Ezenkívül Pintér Tibor Jimmy-musicalében is látható.

Most a Mokkában arról kérdezték, miért vonzódik ennyire a fiatalabb lányokhoz. Mint mondta: várja, hogy megtalálja a Balázs Kláriját, szeretné, ha valakivel olyan kapcsolatban élhetne, mint Korda György és felesége.

"Mindig azt hisszük társakról, barátokról is néha, a lovas ember is így van összerakva, hogy mindig azt hisszük, hogy majd ez lesz a legjobb ló, és ez majd teljesen hibátlan lesz. Nincs hibátlan ló, nincs hibátlan ember" - mondta a műsorban Tenya.

"44 évesen nem nőttem még fel. És én állítom nektek, hogy ha 80 éves leszek, ugyanezzel a lelkülettel és ugyanezzel a bohém lelkülettel állok majd mindenhez" - fogalmazott Pintér Tibor. Hangsúlyozta: fiatalok között éli mindennapjait a színházban, ebben a közegen mozog. "Furcsa is lenne nem ebből a korosztályból barátkozni, szerelmet találni. Ez egyáltalán nem szégyen" - mondta az igazgató.

ValóVilág 9: testépítő versenyben mérték össze póztudásukat a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-valovilag-9-testepito-versenyben-mertek-ossze-poztudasukat-a-villalakok.htmlPózolási tudásukról kellett számot adni a ValóVilág 9 játékosainak. Edzőjük ugyani megmutatta nekik, hogyan mutatják meg izmaikat a testépítők. Popók és cicik csaptak össze egymással. TV + Sztárok--Kiderült: Ilyés Jeniferrel jár Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-kiderult-ilyes-jeniferrel-jar-pinter-tibor.htmlKiderült, ismert hölgyért dobog Pintér Tibor szíve: az X-Faktorban is feltűnt Ilyés Jeniferrel van együtt. TV + SztárokOrigoBalázs Klári nagyon vigyáz Korda Györgyre: retteg, hogy valami baj történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190103-klarika-nagyon-vigyaz-korda-gyorgyre-retteg-hogy-valami-baj-tortenik-vele.htmlBalázs Klári nagyon odafigyel szeretett férjére, még a színpadon is: egy alkalommal éneklés közben kötötte be a cipőfűzőjét, nehogy elessen. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi tangás bikiniben mutatta meg testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-bodi-sylvi-tangas-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlRengeteget dolgozik a testén a modell, Bódi Sylvi. Az eredményt pedig rajongóinak is megmutatja szexi fotókon. TV + Sztárok--Kiszel Tünde megmutatta, hogyan fest a naptára januári fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-kiszel-tunde-megmutatta-hogyan-fest-naptara-januari-fotojan.htmlÚjszerű és meglepő fotókkal készül minden évben Kiszel Tünde, amikor naptárának tematikáját állítják össze. Most a közösségi oldalán megmutatta, hogyan fest hercegnőként a januári fotón. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf titokban feleségül vette kedvesét, Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-nemeth-kristof-titokban-felesegul-vette-kedveset-zitat.htmlNémeth Kristóf december végén a legnagyobb titokban feleségül vette szerelmét, Zitát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.