ValóVilág 9: testépítő versenyben mérték össze póztudásukat a villalakók

mell izom ValóVilág 9 cici VV Hunor popó testépítés VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pózolási tudásukról kellett számot adniuk a ValóVilág 9 játékosainak. Edzőjük megmutatta nekik, hogyan mutatják meg izmaikat a testépítők. Popók és cicik csaptak össze egymással.

Izmaikat kellett volna kihangsúlyozniuk a ValóVilág 9 lakóinak, amikor az egészség hetén úgy kellett pózolniuk, mint a testépítőknek. Ez többé-kevésbé sikerült is, bár a legtöbben abba a hibába estek, hogy az izmok helyett a ciciket és a popsikat helyezték előtérbe.

A lányok közül VV Zsuzsu lett a befutó, a fiúk versenyét pedig VV Hunor nyerte. VV Roli annak ellenére sem aratott sikert, hogy talán ő volt az, aki a legelszántabban hangsúlyozta a fenekét a tangásított fürdőnadrág segítségével.

Balázs Klári nagyon vigyáz Korda Györgyre: retteg, hogy valami baj történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190103-klarika-nagyon-vigyaz-korda-gyorgyre-retteg-hogy-valami-baj-tortenik-vele.htmlBalázs Klári nagyon odafigyel szeretett férjére, még a színpadon is: egy alkalommal éneklés közben kötötte be a cipőfűzőjét, nehogy elessen. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi tangás bikiniben mutatta meg testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-bodi-sylvi-tangas-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlRengeteget dolgozik a testén a modell, Bódi Sylvi. Az eredményt pedig rajongóinak is megmutatja szexi fotókon. TV + Sztárok--Kiszel Tünde megmutatta, hogyan fest a naptára januári fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-kiszel-tunde-megmutatta-hogyan-fest-naptara-januari-fotojan.htmlÚjszerű és meglepő fotókkal készül minden évben Kiszel Tünde, amikor naptárának tematikáját állítják össze. Most a közösségi oldalán megmutatta, hogyan fest hercegnőként a januári fotón. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf titokban feleségül vette kedvesét, Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-nemeth-kristof-titokban-felesegul-vette-kedveset-zitat.htmlNémeth Kristóf december végén a legnagyobb titokban feleségül vette szerelmét, Zitát. TV + SztárokOrigoHujber Feri elárulta, őt már semmi nem érdeklihttp://www.life.hu/sztarok/20190103-hujber-feri-elarulta-ot-mar-semmi-nem-erdekli.htmlHujber Ferenc a nyilvánosságtól elzárkózva él, de most megtörte a csendet: leszögezte, továbbra sem szeretne nyilatkozni. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy haláláról egy nap ki fog derülni az igazság a testvére szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-zambo-jimmy-halalarol-egy-nap-ki-fog-derulni-az-igazsag-testvere-szerint.htmlZámbó Jimmy halála körül még ma is sok a rejtély, de a testvére szerint egy nap kiderül az igazság. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.