A Telekom Veszprém kézilabdázója, Nagy László bejelentette visszavonulását

Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo -
Telekom Veszprém visszavonulás Nagy László kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy László befejezte.

Nagy László, a Telekom Veszprém válogatott kézilabdázója bejelentette visszavonulását, legalábbis nem lehet másként értelmezni szavait, melyek a TV2 I/I Azurák Csabával című műsorban hangzottak el.

Nagy László visszavonulna Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

„Papíron ez a szezon, és azt gondolom, hogy nem csak papíron. 2019 nyarán lejár a szerződésem, és azzal szerintem be is fejezem az aktív kézilabdát” – mondta a játékos, persze hozzátette, elképzelhető a folytatás, de a jelenlegi terve az, hogy nyáron abbahagyja a játékot. A jövőben azonban akár az utánpótlással is szívesen foglalkozna a 37 éves sportoló.

Így néz ki Pippa Middleton bikinis teste 11 héttel a szülés után: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-igy-nez-ki-pippa-middleton-bikinis-teste-11-hettel-a-szules-utan.htmlPippa Middleton bikinis fotóján ámul az internet népe: Katalin hercegnő testvéréről nem mondanánk meg, hogy 11 hete szült.TV + Sztárok--Kudlik Júlia szakított a médiával: már tévét sem nézhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-kudlik-julia-szakitott-a-mediaval-mar-tevet-sem-nez.htmlKudlik Júlia évtizedekig volt látható a képernyőn, távozása óta azonban teljesen visszavonult. Kiderült, mivel foglalkozik mostanában az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigoLatexruhában pózol Pásztor Anna - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-latexruhaban-pozol-pasztor-anna.htmlPásztor Anna latexruhában feszít a közösségi oldalára feltöltött friss fotóján. TV + Sztárok--Peller Károlynak ismét a zaklatójától kell tartaniahttp://www.life.hu/sztarok/20190103-peller-karolynak-ismet-zaklatojatol-kell-tartania.htmlEgy autó döntötte ki az Operettszínház művészének, Peller Károlynak a kerítését. Most újra tartania kell a zaklatójától, aki egyszer már a kertjébe is bemászott. TV + Sztárok--Pintér Tibor elmondta, hogy miért a fiatalabb nők érdeklikhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-pinter-tibor-elmondta-hogy-miert-a-fiatalabb-nok-erdeklik.htmlNagy változások történnek Pintér Tibor életében. Szakított Fridával, most új barátnője van, majd új otthonba is költözött. Most pedig azt is elárulta, hogy miért a fiatalabb lányok között vadászgat. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lett az év médiaszemélyisége 2018-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-liptai-claudia-lett-az-ev-mediaszemelyisege-2018ban.htmlLiptai Claudia kapta az év médiaszemélyisége díjat 2018-ban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.