Korda György Balázs Klári 80 éves születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország Gyuri bácsija, azaz Korda György pénteken ünnepli a 80. születésnapját. Tavaly azt nyilatkozta, ez lesz az utolsó születésnapja, amit megünnepel. 

1939-ben látta meg a napvilágot Korda György Klein György néven. Az ország egyik legismertebb énekese pénteken ünnepli a 80. születésnapját.

Korda György 80 éves lett Fotó: Mudra László - Origo

Még tavaly a Blikknek azt nyilatkozta, hogy ez lesz az utolsó születésnapja, amit megünnepel. „Nem szoktam ünnepelni a közbenső születésnapokat, csak azt, amelynek jelentősége van. A hetvenötöt nem kell magyarázni, a hetvenhetet azért, mert a két hetes többé nem lesz egymás mellett. A hetvenkilencet azért, mert utoljára kezdődik héttel. Még a nyolcvanadikig elleszünk, de utána nem akarom tovább.”

A jeles nap alkalmából a Mokka stúdiójában beszéltek feleségével, Balázs Klárival arról, hogyan élik a mindennapjaikat. Mint kiderült: az odaadó feleség még a széltől is óvja férjét.

Lily Allen és kedvese, Daniel Lawrence szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-lily-allen-es-kedvese-daniel-lawrence-szakitottak.htmlHárom év után szakított párjával, a DJ Daniel Lawrence-szel Lily Allen. Az énekesnő azt mondta: 15 éves kora óta először szingli. TV + SztárokAFPDavid Beckham hasonló csókot adott kislányának és feleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-david-beckham-hasonlo-csokot-adott-kislanyanak-es-felesegenek.htmlEgy testbeszédszakértő szerint David Beckham feleségének és kislányának adott puszija között nincs túl sok különbség. TV + Sztárok--Presley Gerbert, Cindy Crawford fiát ittas vezetésért tartóztatták lehttp://www.life.hu/sztarok/20190104-presley-gerbert-cindy-crawford-fiat-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlAz újév első óráit börtönben töltötte Cindy Crawford fia, a szintén modell Presley Gerber. Ittas vezetésért kapták el. TV + Sztárok--Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakos kiborult az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-dombi-rudolf-kajakos-kiborult-az-exatlon-hungaryben.htmlA Bajnokok csapatát erősítő Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakos kiborult az Exatlon Hungary című műsorban. A pontot ugyanis a Kihívók szerezték meg. TV + Sztárok--Rubos Friderika egyből tudta, ki Tenya új szerelme: régóta sejtette, hogy van köztük valamihttp://www.life.hu/sztarok/20190104-rubos-friderika-egybol-tudta-ki-tenya-uj-szerelme-regota-sejtette-hogy-van-koztuk-valami.htmlRubos Friderika elárulta, letaglózta a hír, hogy Pintér Tibornak barátnője van. Az új kedves személye azonban egyáltalán nem lepte meg, régóta sejtette, hogy van valami exe és Ilyés Jenifer között. TV + SztárokOrigoSzázmillióval károsíthatta meg az Omegát a zenekar menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190104-szazmilloval-karosithatta-meg-az-omegat-a-zenekar-menedzsere.htmlElképesztő, mi történt az Omega zenekarral évekkel ezelőtt: menedzserük közel százmillióval károsította meg őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.