Sztárok, akik sok gyermeket vállaltak: David Beckhamék és Jamie Oliverék sem álltak meg kettőnél

Forrás: Shutterstock -
Kim Kardashian David Beckham Katie Price Jamie Oliver Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gordon Ramsay felesége nemrég jelentette be, hogy ismét várandós, az ötödik gyermeküket várják. De nem ők az első sztárpár, akik nagycsaládról álmodtak, és meg is valósították vágyukat. Jamie Oliver szintén öt gyermek büszke édesapja, és a hírek szerint Kim Kardashian és Kanye West is bővítik családjukat béranya segítségével.

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay és családja Forrás: Instagram/Gordon Ramsay

Az 52 éves séf szolgáltatta az idei év első meglepetését: bővül a családjuk. A sztár 44 éves felesége az ötödik közös gyermekükkel várandós. A pár négy gyermeke már szinte felnőtt, 17 éves a legfiatalabb köztük. Így aztán nagy korkülönbség lesz az érkező családtag és testvérei között, de mindannyian izgatottan várják a csemetét.

Jamie Oliver

Jamie Oliver és családja Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/

A sztárséf is szereti, ha gyerekzsivaj és nevetés veszi körül, ő is öt gyermek büszke édesapja. Jamie Oliver legfiatalabb csemetéje kétéves, és igen különleges nevet kapott, ahogy a tévés szakács összes gyermeke. A legkisebbet River Rocket Blue Dallasnak hívják, de van a gyermekeik között Szivárvány és Mackó is.

Kim Kardashian

Kim Kardashian és gyermekei Forrás: Insatgram/Kim Kardashian

Ugyan a valóságshow-sztár nem erősítette meg a legfrissebb híreket, miszerint újabb gyermeket várnak, több mint valószínű, hogy hitelesek a források. A sztárpárnak az érkező baba lesz a negyedik csemetéje, és ahogy legkisebb lányukat, őt is béranya hordja ki. Kim és Kanye mindig is nagy családról álmodtak, és úgy tűnik, egyre közelebb kerülnek céljukhoz.

Katie Price

Katie Price és gyermekei Forrás: Instagram/Katie Price

A 40 éves Katie Price otthona sem lehet mindig a nyugalom és béke szigete, de annál inkább a sok nevetésé és boldogságé. A televíziós személyiség öt gyermek édesanyja. A legidősebb köztük a 16 éves Harvey, aki különleges igényű, ugyanis Prader-Willi-szindrómával jött a világra. Őt követi a 13 éves Junior, a 11 éves Princess, az ötéves Jett és végül a legfiatalabb, a négyéves Bunny.

David és Victoria Beckham

David és Victoria Beckham gyermekei Forrás: Instagram/David Beckham

A sztárpár idén ünnepli majd a 20. házassági évfordulóját a négy közös gyermekükkel. A legidősebb, Brooklyn 19 éves, őt sokszor láthatjuk szerepelni, a többiekkel ellentétben, akik nincsenek annyira a középpontban. A következő a sorban Romeo James Beckham, ő 16 éves, Cruz David Beckham 13 és a legfiatalabb, apa szeme fénye pedig Harper, az egyetlen kislány, aki pedig 7 éves.

Lily Allen és kedvese, Daniel Lawrence szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-lily-allen-es-kedvese-daniel-lawrence-szakitottak.htmlHárom év után szakított párjával, a dj Daniel Lasrence-szel Lily Allen. Az énekesnő azt mondta: 15 éves kora óta először szingli. TV + SztárokAFPDavid Beckham hasonló csókot adott kislányának és feleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-david-beckham-hasonlo-csokot-adott-kislanyanak-es-felesegenek.htmlEgy testbeszédszakértő szerint David Beckham feleségének és kislányának adott puszija között nincs túl sok különbség. TV + Sztárok--Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakos kiborult az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-dombi-rudolf-kajakos-kiborult-az-exatlon-hungaryben.htmlA Bajnokok csapatát erősítő Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakos kiborult az Exatlon Hungary című műsorban. A pontot ugyanis a Kihívók szerezték meg. TV + Sztárok--Presley Gerbert, Cindy Crawford fiát ittas vezetésért tartóztatták lehttp://www.life.hu/sztarok/20190104-presley-gerbert-cindy-crawford-fiat-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlAz újév első óráit börtönben töltötte Cindy Crawford fia, a szintén modell Presley Gerber. Ittas vezetésért kapták el. TV + Sztárok--Rubos Friderika egyből tudta, ki Tenya új szerelme: régóta sejtette, hogy van köztük valamihttp://www.life.hu/sztarok/20190104-rubos-friderika-egybol-tudta-ki-tenya-uj-szerelme-regota-sejtette-hogy-van-koztuk-valami.htmlRubos Friderika elárulta, letaglózta a hír, hogy Pintér Tibornak barátnője van. Az új kedves személye azonban egyáltalán nem lepte meg, régóta sejtette, hogy van valami exe és Ilyés Jenifer között. TV + SztárokOrigoSzázmillióval károsíthatta meg az Omegát a zenekar menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190104-szazmilloval-karosithatta-meg-az-omegat-a-zenekar-menedzsere.htmlElképesztő, mi történt az Omega zenekarral évekkel ezelőtt: menedzserük közel százmillióval károsította meg őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.