Curtis balesetekor nem végzett drogvizsgálatot a rendőrség

Forrás: Instagram / Curtis -
drogvizsgálat drog rendőrség baleset Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még december elején ütközött össze egy budapesti kereszteződésben egy másik autóval Curtis és a barátnője, Krisztina. Úgy tudni, a rendőrség megvizsgálta, hogy a sofőr, Krisztina fogyasztott-e alkoholt, de drogra már nem tesztelték őket. 

Curtis és kedvese, Krisztina még december 2-án ütközött össze egy másik autóval egy budapesti kereszteződésben. A balesetkor Curtis kifejelte a szélvédőt, emiatt sokáig rosszul érezte magát. Az autót a barátnője vezette.

Mint ismeretes: a Majka–Curtis páros szakítása óta Curtis drogbotrányától hangos a sajtó. A Bors úgy tudja: a balesetkor mégsem vizsgálták meg, hogy a pár fogyasztott-e valamilyen tudatmódosító szert. Mint írták: Krisztinán alkoholtesztet végeztek a helyszínen, majd vérvételre szállították, valamint Curtisen is elvégezték ugyanezt a vizsgálatot.

Megvizsgálták, hogy Curtis és kedvese fogyasztottak-e alkoholt Forrás: Instagram / Curtis

Arról, hogy drogteszt miért nem volt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya nyilatkozott. "A szakértői vizsgálat a drogfogyasztásra nem terjed ki, mivel a helyszínen rendelkezésre álló adatok alapján (az érintettek testi tünetei nem utaltak kábítószer-fogyasztásra, zavarodottság az érintetteken nem látszott) nem merült fel kábítószer-fogyasztás gyanúja" - idézi a nyilatkozat szavait a lap. Azt is megtudták, hogy a gyanúsítotti kihallgatásra még nem került sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.