Baukó Éva megmutatta: így festett a karácsonyfa alatt az óévben – fotó

fűző szexi karácsonyi fotó Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva nem szedett fel magára plusz kilókat a karácsonyi időszakban sem: ezt meg is mutatta követőinek.

Talán még sosem volt ilyen szexi Baukó Éva, aki a karácsonyfa alatt igazi ajándék lehetett ebben a legvadabb vágyakat is beindító rózsaszín fűzőben. Az egykori villalakó alakját elnézve neki nem kell őrült diétába kezdenie az újévben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Merry Christmas ❤️. Photo : @andras_lung_photography

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Exatlon Hungray: Ungvári Miklós interjút adott a Life.hu riporterének indulás előtt - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-exatlon-hungray-ungvari-miklos-interjut-adott-a-lifehu-riporterenek-indulas-elott-video.htmlUngvári Miklós olimpikon dzsúdózó is az Exatlon Hungary bajnok csapatának tagja. Elárulta, miért vállalta és mit vár ettől az élménytől.TV + Sztárok--Dombi Rudolf, olimpikon az Exatlon versenyzője a Life.hu-nak mesélt karrierjéről és a műsorról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-dombi-rudolf-olimpikon-az-exatlon-versenyzoje-a-lifehunak-meselt-karrierjerol-es-a-musorrol-video.htmlAz Exatlon Hungary egyik sztárja, az olimpikon Dombi Rudolf elárulta, miért válllata el ezt a nem mindennapi felkérést, illetve arról is mesélt, miért volunlt vissza az élsporttól.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: óriási balhé volt, egymásnak esett Zsuzsu és Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190105-valovilag-9-oriasi-balhe-volt-egymasnak-esett-zsuzsu-es-reni.htmlReninek elege lett Zsuzsu dolgaiból: szerinte a lány túlságosan érzékeny, emellett pedig azt érezteti vele, hogy a triumvirátusukban ő a felesleges harmadik. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki 10 évvel ezelőtt Gáspár Laci: "Úristen, az a haj!"http://www.life.hu/sztarok/20190105-igy-nezett-ki-10-evvel-ezelott-gaspar-laci-hosszu-haja-volt.htmlGáspár Laci az Instagramon osztott meg magáról egy 10 évvel ezelőtti fotót. Döbbenet, hogy ilyen frizurája is volt! TV + SztárokOrigoCurtis balesetekor nem végzett drogvizsgálatot a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20190105-curtis-balesetekor-nem-vegzett-drogvizsgalatot-a-rendorseg.htmlMég december elején ütközött össze egy budapesti kereszteződésben egy másik autóval Curtis és a barátnője, Krisztina. Úgy tudni, a rendőrség megvizsgálta, hogy a sofőr, Krisztina fogyasztott-e alkoholt, de drogra már nem tesztelték őket. TV + Sztárok--Korda György ma ünnepli a 80. születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190104-korda-gyorgy-ma-unnepli-80-szuletesnapjat.htmlAz ország Gyuri bácsija, azaz Korda György pénteken ünnepli a 80. születésnapját. Tavaly azt nyilatkozta, ez lesz az utolsó születésnapja, amit megünnepel. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.