Dombi Rudolf olimpikon, az Exatlon versenyzője a Life.hu-nak mesélt a karrierjéről és a műsorról – videó

Exatlon Hungary videó Dombi Rudolf Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary egyik sztárja, az olimpikon Dombi Rudolf elárulta, miért válllalta el ezt a nem mindennapi felkérést, illetve arról is mesélt, miért vonult vissza az élsporttól.

Dombi Rudolf 1986-ban született, 2004-ben pedig már bronzérmet szerzett kajak 4-es-ben az ifjúsági Eb-n. A 2012-es Európa-bajnokságon kajak kettesben aranyérmesek lettek, majd augusztusban – szintén 1000 méteren – a dobogó tetejére álltak a londoni olimpián. 2017 végén bajnokként befejezte az élsportot, és most a Life.hu-nak azt is elárulta az Exatlon versenyzője, miért vonult vissza 31 évesen és mit csinál most.

Így nézett ki 10 évvel ezelőtt Gáspár Laci: "Úristen, az a haj!"http://www.life.hu/sztarok/20190105-igy-nezett-ki-10-evvel-ezelott-gaspar-laci-hosszu-haja-volt.htmlGáspár Laci az Instagramon osztott meg magáról egy 10 évvel ezelőtti fotót. Döbbenet, hogy ilyen frizurája is volt! TV + SztárokOrigoValóVilág 9: óriási balhé volt, egymásnak esett Zsuzsu és Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190105-valovilag-9-oriasi-balhe-volt-egymasnak-esett-zsuzsu-es-reni.htmlReninek elege lett Zsuzsu dolgaiból: szerinte a lány túlságosan érzékeny, emellett pedig azt érezteti vele, hogy a triumvirátusukban ő a felesleges harmadik. TV + SztárokOrigoTeljesen átértékelte az életét Galambos Lajos: megtette az El Camino egy szakaszáthttp://www.life.hu/sztarok/20190105-teljesen-atertekelte-az-eletet-galambos-lajos-megtette-az-el-camino-egy-szakaszat.htmlLagzi Lajcsi nekivágott az El Camino egyik kisebb szakaszának. A zarándoklat semmihez sem fogható utazás volt számára. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy nézett ki Jason Momoa 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190104-igy-nezett-ki-jason-momoa-20-evvel-ezelott.htmlJason Momoáért már 20 évvel ezelőtt is rajonghattak a hölgyek, ugyanis fiatalon is szívdöglesztő volt. TV + Sztárok--Lily Allen és kedvese, Daniel Lawrence szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-lily-allen-es-kedvese-daniel-lawrence-szakitottak.htmlHárom év után szakított párjával, a DJ Daniel Lawrence-szel Lily Allen. Az énekesnő azt mondta: 15 éves kora óta először szingli. TV + SztárokAFPCurtis balesetekor nem végzett drogvizsgálatot a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20190105-curtis-balesetekor-nem-vegzett-drogvizsgalatot-a-rendorseg.htmlMég december elején ütközött össze egy budapesti kereszteződésben egy másik autóval Curtis és a barátnője, Krisztina. Úgy tudni, a rendőrség megvizsgálta, hogy a sofőr, Krisztina fogyasztott-e alkoholt, de drogra már nem tesztelték őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.