Így köszöntötte fel Gianni feleségét, Debreczeni Zitát a születésnapján – szerelmes szavak

Forrás: TV2/Drágám, add az életed -
köszöntés Gianni Annoni Debreczeni Zita születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 38. születésnapját Debreczeni Zita. Gianni Annoni szerelmes szavakkal köszöntötte imádott feleségét.

Szerelmesen, őszinte szavakkal köszöntötte Zitát Gianni, aki közösségi oldalán is megmutatta, mennyire rajong kedveséért.

Kilenc kilót hízott Debreczeni Zita a férje mellett

Házasságáról és a mindennapjairól mesélt Lilunak Debreczeni Zita. Elárulta, hogy 9 kilót hízott az utóbbi években.

Curtis szlovák rajongóit is cserben hagyta: nem érkezett meg a fellépésrehttp://www.life.hu/sztarok/20190106-curtis-szlovak-rajongoit-is-cserben-hagyta-nem-erkezett-meg-a-fellepesre.htmlCurtis ezúttal szlovák rajongóit hagyta cserben?TV + Sztárok--Tolvai Reni megmutatta kerek fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-tolvai-reni-megmutatta-kerek-feneket-foto.htmlTolvai Reninek újra van ideje edzőterembe járni. Ebből az alkalomból egy szexi fotót is megosztott Instagram oldalán.TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki 23 évesen Köllő Babett – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-igy-nezett-ki-23-evesen-kollo-babett-foto.htmlKöllő Babett a közösségi oldalán nosztalgiázott. TV + Sztárok--VV Greg VV Hunor jobb kezét kereste a paplan alatt – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-vv-greg-vv-hunor-jobb-kezet-kereste-a-paplan-alatt-video.htmlVV Greg nyomozásba kezdett: vajon hová tűnt VV Hunor jobb keze? TV + SztárokOrigoVV Adri szexi táncot lejtett a villában – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-vv-adri-szexi-tancot-lejtett-a-villaban-video.htmlVV Adri is beizzította a rakétákat és szexi üzemmódba kapcsolt. TV + Sztárok--Peller Anna esküvői fotót posztolt: a nászéjszakájuk előtt készült a képhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-peller-anna-eskuvoi-fotot-posztolt-a-naszejszakajuk-elott-keszult-a-kep.htmlA vasárnap a nosztalgiáé: Peller Anna is régi képet posztolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.